Spor
  • 28.8.2014 20:56

İşte Galatasaray'ın rakiplerinin videosu

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Dortmund ve Anderlecht ile eşleşen Galatasaray'ın rakibini yakından tanıyalım.

Arsenal 
Türk futbolseverlerin Beşiktaş ile oynadıkları ön eleme turundan, Galatasaray'ınsa 2000 yılında oynanan UEFA finalinden yakından tanıdığı Arsenal, Fransız golcüsü Giroud'un sakatlığıyla sarsılmış durumda. Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala PSG'den Edinson Cavani'ye teklif yapmaya hazırlanan Wenger ve ekibi kadrosunu kaliteli bir santraforla takviye edememesi halinde birinci torbadan katıldığı grupta acı bir sürprizle karşılaşabilir.

 

 

 

 

 

 

Dortmund 
Sezona Almanya Süper Kupası maçında Bayern Münih'i 2-0 yenerek başlayan Dortmund, Bundesliga'nın ilk haftasında Leverkusen karşısında şok bir yenilgi almıştı. Geçen sezon Almnaya Ligi'ni ikinci sırada tamamlayan Dortmund, en önemli gol silahı Robert Lewandowski'yı Bayern'e kaptırmasına rağmen kadrosunu Ciro Immobile'yle takviye etmişti. Dortmund için sezonun anahtarı geçen sezon 23 gol bulan Marco Reus'un sakatlıktan nasıl döneceği.

 

 

 

 

 

 

Anderlecht 
Avrupa futbolunun yükselen değeri Belçika'nın son şampiyonu ünvanını taşıyan Anderlecht, beş haftası geride kalan Belçika Ligi'nde dört galibiyet bir beraberlikle zirvede bulunuyor. Matias Suarez, Steven Defour, Aleksandar Mitrovic gibi önemli isimlere sahip olan Anderlecht, geçen sezon PSG, Olympiakos ve Benfica ile birlikte yer aldığı C Grubu'nu 1 puanla son sırada tamamlamıştı.

 

 

 

 
 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:15

İLGİLİ HABERLER