Spor
  • 29.8.2014 11:34

İtalya'yı reddetti Galatasaray'a geliyor

Transfer çalışmaları doğrultusunda Brezilya'ya yönetici gönderen Galatasaray, listesinin ilk sırasına ekleyeceği ismi buldu.

Türkiye Süper Kupası'dnda Fenerbahçe'ye karşı kötü oyunla kaybedilen kupa, sarı kırmızılıların transferde atağa kalkmasına yaradı. İdari menajer Cenk Ergün Brezilya'ya giderken, hedeflerden birinin İtalya'yı reddetmesi sarı kırmızılıları heyecanlandırdı.

Torino'da oynamak istemedi 
Milan'da beklentilere karşılık veremeyişinden sonra Brezilya ekibi Fluminense'nin yolunu tutan, son olarak da Sao Paolo formasınnı giyenAlexandre Pato'nun Avrupa'ya dönem ihtimali yüksek

Transfer döneminin kapanmasına çok az bir süre kalmışken, İtalya basınındaki haberlerde Pato için İtalya'dan Torino'nun harekete geçriği, fakat Pato'nun bu takımı reddettiği, önündeki seçeneğin Galatasaray olduğu yazıldı. Ünal Aysal'ın tarif ettiği "yardımcı forvet" tanımına uyan Pato, kanatlarda ve hücumun her bölgesinde oynayabilen bir oyuncu.

Sao Paolo ile kontratında 15 milyon Euro'ya yurt dışı kulüplerine özel bir satın alma opsiyonunun olduğu belrtilirken, aynı haberde Pato'nun Galatasaray ihtimalini düşündüğü yazıldı.

Pato GS

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:14

İLGİLİ HABERLER