Spor
  • 7.7.2015 22:27

Josef de Souza'dan 4 yıllık imza

Fenerbahçe resmen açıkladı! 4 yıllık imza Brezilyalı futbolcu Josef de Souza,fenerbahçeGeçtiğimiz günlerde Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba ile İstanbul'a gelen Josef de Souza, sarı-lacivertli yönetimle masaya oturmuştu. Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalarken, Josef de Souza'nın kulübü ile ilgili bazı pürüzler çıkmıştı.

Fenerbahçe Kulübü bugün yaptığı açıklamada Brezilyalı futbolcu ile anlaştıklarını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada Josef de Souza ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. 

Josef de Souza'nın kariyeri

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Souza, profesyonel futbol kariyerine 2007 yılında ülkesinde Vasco da Gama takımında başladı.

Bu takımda gösterdiği performansla 3 milyon avro bonservis bedeliyle Portekiz'in ünlü kulübü Porto'ya 2010 yılında transfer olan Souza, bu takımda 1,5 sezon forma giydi.

Portekiz'de istediği performansı gösteremeyen Souza, ülkesi Gremio takımına kiralandı. Gremio, Josef de Souza'nın bonservisini ise Porto'dan 2013 yılında 3 milyon 750 bin avroya aldı.

Gremio'dan Sao Paulo'ya geçen Souza, Brezilya Milli Takımı'nın ise 3 kez formasını giydi. Japonya karşısında 14 Ekim 2014 tarihinde milli formayı giyen Souza, Şili ve Fransa karşısında da milli heyecan yaşadı.

Orta sahanın ortasında forma giyen Souza, bundan sonra Fenerbahçe formasını terletecek.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:28

İLGİLİ HABERLER