Spor
  • 27.5.2016 00:51

Kafalarda soru işareti bırakan olay

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray final maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı. Sarı lacivertli ekibin kaptanı Gökhan Gönül’ün A Milli Takım’dan yorgun döndüğü için final maçında oynamak istemediği ve Pereira ile tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Bunun üzerine deneyimli futbolcu resmi sosyal medya hesabından iddialara açıklık getirerek sert bir açıklama yaptı. Karşılaşmada ilk 11’ler açıklandığında Pereira’nın Gökhan Gönül’ün yerine Şener Özbayraklı ile başlaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Gökhan Gönül maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Oyuncu tercihlerini yargılamak haddim dedil. Hocanın tercihidir. Ben böyle bir karaktere sahip değilim. Fenerbahçe’nin kaptanı olarak buradayım. Kimsenin tapulu malı değil Fenerbahçe forması. Yorgunluğu bahane edecek en son insanım” dedi.

Pereira ise Gökhan’ın kadro olmaması ile ilgili olarak, “Bir final maçına çıkacağız. Tarihi anlamda çok büyük bir maç. Çok tanınan iki kulübün mücadelesi olacak. Umarım galibiyet Fenerbahçe’nin olacak. Gökhan Gönül ile çok iyi bir ilişkimiz var. Şener çok çalışkan bir oyuncu. Kupa maçlarında hep Şener forma giydi. Bu nedenle adil bir karar olması için Şener’e şans verdim. Konu tamamen Şener ile ilgili” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 26.5.2016 22:03

İLGİLİ HABERLER