Spor
  • 29.11.2015 21:04

Kasımpaşa'nın buz gibi gölünü hekemler yedi

Galatasaray karşısında 13. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle geriye düşen Kasımpaşa'da Ryan Donk'un 26. dakikada üst direğe çarpıp zemine inen vuruşunda Halis Özkahya ilave yardımcı hakemin kararıyla gol kararı vermedi.



Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşmanın 26. dakikasında tartışmalı pozisyon yaşandı. Muslera'nın kalesini terk ettiği pozisyonda Ryan Donk penaltı noktası üzerinden füze gibi bir vuruş çıkardı.

Üst direğe çarpıp zemine inen topun kale çizgisini geçtiği görüldü. Maçın ilave yardımcı hakemi Alper Ulusoy'un kararıyla hakem Halis Özkahya pozisyonda gol kararı vermedi.



*Görüntüler Lig Tv'den alınmıştır...

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Kasımpaşa'ya beraberliği getiren golden önce penaltı pozisyonunu ne hakem Özkalfa ne de yardımcı hakemler gördü.

Mücadelenin 32. dakikasında Hakan Arslan ile beraberliği yakalayan Kasımpaşa gol pozisyonunun gelişim sırasında Adem Büyük pasını ceza sahası çizgisindeki Eren Derdiyok'a aktardı. Eren, penaltı noktasının gerisinden şutu çekti. Ceza sahası içerisinde onu perdeleyen Semih Kaya yatarak topa eliyle müdahale etti. Kaya'dan seken topu Hakan Arslan tamamladı ve durum 1-1 oldu. Bu pozisyonda penaltı noktasını göstermeyen hakem Halis Özkahya Galatasaray taraftarlarından tepki aldı.

G.Saray taraftarları Muslera'nın penaltıyı kurtarma şansını elinden alındığını belirterek hakem Özkahya'ya sitem etti.

Bir benzer pozisyon Beşiktaş-Kasımpaşa maçında yaşanmıştı. Oğuzhan'ın şutuna, Donk yere yatarak müdahele etmiş ve hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını göstermişti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:26

İLGİLİ HABERLER