Spor
  • 16.10.2016 19:36

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Osmaniye İstiklal’e destek

Kullandığı tesislerden belediye tarafından tahliyesi istenen Bakırköy'deki Osmaniye İstiklal sporcuları ve aileleri 1250 kişi ile Silivri'de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanına gitti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Osmaniye İstiklal Spor Kulübü Başkanı ve 2 yöneticisi ile görüştü. Kemal Kılıçdaroğlu, Osmaniye İstiklal Spor yöneticilerinin sıkıntılarını dinledi. Kılıçdaroğlu görüşmede 1920 yılında kurulan ve amatör kümede 278 sporcusu ile mücadele eden kulüp hakkında bilgi alarak, kendisine durumu aktaran Osmaniye İstiklalspor yöneticilerine bu kulübe sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Bir hafta sonra tahliyesi istenen Osmaniye İstiklalspor için CHP yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun da Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla konu ile ilgileneceğini ve gerekenin yapılacağını İstiklal Spor Kulübü Başkanı Sultan Öztürk’e iletti. Görüşmede bulunan Seyit Torun tahliye tarihi olan 24 Ekim Pazartesi günü bizzat orada olacağını ve tarihi kulübe sahip çıkacaklarını da belirtti.

Jandarmanın kontrolünde otel dışında bekleyen yaklaşık 1250 kişi umutlu bir şekilde Silivri’den ayrılarak Bakırköy’e döndü.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 19:38

İLGİLİ HABERLER