Spor
  • 1.7.2015 19:29

Melo ayrılmak istediğini resmen bildirdi

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi yaptığı açıklamalarda Melo'nun takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

"Sakatlıksız ve iyi performans ile geçen bir yıl diliyorum. Podolski bir aksilik olmazsa kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu. Görüştüğümüz başka arkadaşlar da var, en kısa zamanda transferleri açıklamak istiyoruz. Herkes sabırsız bir şekilde transfer bekliyor ama önemli olan doğru oyuncu almak.

Bruma'nın talipleri var. İyi bir teklif gelir ve Bruma gitmek isterse düşünürüz. Kulübümüzün ve Bruma'nın menfaatlerini düşünüp bir karar veririz. Bruma'dan memnunum.

Arda bizim bünyemizden yetişmiş bir kardeşimiz. Arda için böyle bir teklif yok, ilk defa sizden duyuyorum. Arda'nın 6 aylığına Galatasaray'a kiralanması ile ilgili bir teklif bana ulaşmadı.

Kadromuza bir kaleci katacağız. Podolski dışında görüştüğümüz başka görüştüğümüz forvetler de var. Podolski dışında bir golcü alacağız.

Felipe Melo ayrılmak istediğini ve tekliflerin olduğunu bize söyledi. Ayın 10'unda kampa katılacak, biz onun bizimle devam etmesini istiyoruz"

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:34

İLGİLİ HABERLER