Spor
  • 23.5.2015 21:42

Mesut Bakkal TAKTİK kurbanı oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal görevinden ayrıldı. İsitanın sebebinin İlhan Cavcav olduğu iddia edildi.

İSTİFANIN SEBEBİ CAVCAV'IN TAKTİK VERMEK İSTEMESİ!
 
Cavcav ve Bakkal arasındaki kopukluk ligin 29. hafta mücadelesi olan Gaziantepspor deplasmanında  İlhan Cavcav'ın tribünden yedek kulübeyi arayıp Mesut Bakkal'a taktik vermek istemesiyle başladı. Cavcav'ın beraberlikle tamamlanan ilk yarı sonrası İdari Menajer Emrah Atasoy'u arayıp telefona Ümit Bozkurt'u istedi. Bozkurt olayı anlayıp Atasoy'a "Ben konuşmamam, bana verme" dediği öğrenildi. Bakkal'ın durumu maç sonu öğrendiği ve küplere bindiği belirtiliyor.

BAKKAL: İŞİME KİMSEYİ KARIŞTIRMAM!
 
Yaşanan olay sonrası "İşime kimseyi karıştırmam. Sahadaki tek sorumlu benim" ifadelerini kullanan Bakkal, 3 haftadır Cavcav'la konuşmadı. İlhan Cavcav, kendisiyle konuşmak istemeyen Ümit Bozkurt için Mesut Bakkal'a "Hocam yardımcılarınla yollarını ayır, yoksa senle mukavele uzatmayacağım" çıkışında bulundu. Bakkal da "Bu tarz işler bana göre değil başkanım" cevabıyla ayrılık için kararını iletti.
 
spor toto süper lig'in 21. haftasında göreve gelen Bakkal, Gençlerbirliği başında görev aldığı 12 maçta 18 puan topladı. Takım Bakkal'dan önce ise ilk 20 haftada sadece 22 puan alabilmişti.  (Futbolarena)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:16

İLGİLİ HABERLER