Spor
  • 16.10.2016 19:43

Milan yönetimi Chelsea’nin yıldızı için İngiltere’de

Bu sezon Chelsea'de sık sık yedek kalan Cesc Fabregas için devreye giren Milan, İngiliz ekibi ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

İtalya Serie A’da eski günlerine dönme hayali kuran Milan, orta sahaya takviye için kolları sıvadı. Listenin başında Chelsea’nin İspanyol yıldızı Cesc Fabregas var.

amkspor.com / DIŞ HABERLER

Bu sezon takımın başına Antonio Conte’nin gelmesi ile formasını unutan Cesc Fabregas, İtalya yolunda… Londra ekibinde sadece 87 dakika görev yapabilen Fabregas, Milan’ın listesine girdi.

Devre arasında orta sahasına takviye yapmayı planlayan Milan, Fabregas transferi hakkında nabız yoklamak için İngiltere’ye çıkarma yaptı. Milan yöneticileri Marco Fassone ve Massimiliano Mirabelli, Chelsea yönetimi ile buluştu. İspanyol futbolcunun takımdaki durumu hakkında bilgi alan ikili, transfer detayları hakkında da fikir alış-verişinde bulundu.

Chelsea Teknik Direktörü Antonio Conte’nin ilk 11’de düşünmediği Fabregas’ın takımdan ayrılmasına onay verdiği belirtildi. Devre arasında girişimlerini hızlandırmayı planlayan Milan’ın, 6 ay sahalarda uzak kalacak Riccardo Montolivo’nun boşluğunu İspanyol yıldız ile doldurmayı planladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 19:44

İLGİLİ HABERLER