Spor
  • 27.7.2016 00:22

Monaco'da Van Persie korkusu

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, “İki takım da büyük takımlar. Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Maçı yarı yarıya görüyorum” dedi.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Monaco’da Teknik Direktör Leonardo Jardim ve tecrübeli oyuncu Andrea Raggi, Ülker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, yarın çok dengeli bir karşılaşma olacağını belirterek, “İki takım da büyük takımlar. Fenerbahçe çok tecrübeli bir takım. Bu sene 2-3 üst düzey savunma oyuncusu aldı. Türk oyuncuları da çok kaliteli oyuncular. Maçı yarı yarıya görüyorum” dedi.

“Yeni sisteme uygun transferler yaptılar”

Fenerbahçe’nin takım sistemini de değerlendiren Jardim, “Son aylarda Fenerbahçe’nin neler yaptığına baktım. Sadece oynayacağımız takım olduğu için değil, Portekizli hoca olduğu için baktım. Yeni oyuncular transfer etti. Bu sisteme uygun oyuncular aldı. Gerçekten sağlam santraforlar aldı. Şimdi sistemini değiştirdi. Transferlere baktığımda bu yeni sisteme uygun oyuncular aldığını görüyorum gerçekten” diye konuştu.

Raggi: “Fenerbahçe’den korkmuyoruz”

Monaco’nun stoper oyuncusu Andrea Raggi ise karşılaşma için çok iyi hazırlık yaptıklarını belirterek, “Çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Yenmek için güzel bir maç oynamak için elimizden geleni yapacağız. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Biz buraya maçımızı oynamaya geldik kazanmaya çalışacağız. Fenerbahçe’den korkmuyoruz. Yarın çok güzel bir maç izleyeceksiniz. Biz buraya maçımızı yapmaya, kazanmaya geldik” açıklamasında bulundu.
Raggi, Fenerbahçe taraftarlarının Monaco’daki maça alınmaması ile ilgili gelen bir soruya ise, “Bu tabi bizi ilgilendiren bir soru değil. Biz maçımızı konsantre oluyoruz. Bunlar bizim dışımızdaki konular” cevabını verdi.

“Van Persie çok büyük bir oyuncu”

Raggi ayrıca, van Persie’nin yarınki maçta oynayamayacak olması ile ilgili ise, “Van Persie çok büyük bir oyuncu. Ama Fenerbahçe’nin başka hücum oyuncuları da var. Fernandao mesela baya sağlam bir oyuncu. Fenerbahçe genel anlamda zaten iyi bir takım. Fenerbahçe onsuz da iyi bir takım” ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER