Spor
  • 28.6.2016 00:10

Mourinho'dan Ozan Tufan sürprizi

Mourinho'dan Ozan Tufan bombası

Copa America’da şampiyon Şili olurken, Euro 2016’da da çeyrek finalistler birer birer ortaya çıkıyor. Turnuvaların heyecanına rağmen transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Barcelona ve Real Madrid başta olmak üzere Tottenham, Chelsea, United ve City gibi devler Hırvatistan’ın 19 yaşındaki yıldızı Ante Coric için girişimlere başladı. Mükemmel tekniği ve orta sahadaki özellikleriyle dikkat çeken Coric için 50 milyon Euro gibi astronomik rakamlar konuşuluyor.

Manchester United'ın imza aşamasında olduğu iddia edilen bir diğer isim Zlatan Ibrahimovic'in de en geç önümüzdeki hafta takıma katılacağı kaydedildi. Paris Saint Germain'le olan sözleşmesi biten ve Fransiz temsilcisiyle yolları ayıran 34 yaşındaki golcü oyuncu Temmuz'un ilk haftasında sağlık kontrolünden geçecek ve kendinisi Manchester United'lı yapacak imzayı atacak. Boşnak asıllı İsveç'li golcü yeni kulübünden haftalık 220 bin Pound alacak.

Gazetenin haberine göre Manchester United'ın Mkhitaryan için Alman ekibine 30 milyon Pound teklif ettiği ve Dortmund'un bu teklife sıcak bakıyor. 2013 yılında Shakhtar Donetsk'ten 23.5 milyon Pound'a Dortmund'a gelen ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı orta saha oyuncusunun da Manchester United'a gitmek istiyor. Dortmund'la olan sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Mkhitaryan'la aralarında Arsenal'in de olduğu bazı kulüpler de ilgileniyor ve United, 27 yaşındaki oyuncuya 4 veya 5 yıllık teklif yapacak.

Ancelotti, Dier’i istiyor: Yeni sezonda Bayern Münih’i çalıştıracak olan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, İngiliz Milli Takımı ile başarılı bir turnuva geçiren genç yıldız Eric Dier’in peşinde. Tottenham forması giyen oyuncuyu mutlaka kadrosunda görmek isteyen Ancelotti’nin Alman ekibine de bu doğrultuda rapor verdiği belirtildi.

Ozan Tufan’a ManU kancası: Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Ozan Tufan’ın Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Manchester United tarafından takip edildiği iddia edildi. İngiliz Chronicle Live gazetesinin haberine göre Ozan’ı izleyen sadece Manchester United değil. Sunderland, Everton ve Southampton da milli oyuncuyu isteyenler arasında yer alıyor.

 

Güncellenme Tarihi : 28.6.2016 00:08

İLGİLİ HABERLER