Spor
  • 17.3.2017 00:26

Olimpiakos cephesinden Beşiktaş'a övgüler

Teknik direktör Vasilis Vouzas, Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu ve siyah-beyazlı taraftarların takımlarına önemli katkı yaptıklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Beşiktaş'a rövanş maçında 4-1 yenilerek elenen Olimpiakos'un teknik direktörü Vasilis Vouzas, 2-1'lik skorun ardından beraberlik için baskı kurduklarını ancak yedikleri gollerle mağlup olduklarını söyledi.

Vouzas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, beraberliği yakalama fırsatı bulduklarını ancak takımda kilitlenme olduğunu belirterek, "Beraberliği yakalamaya çalışırken peş peşe şok gollerle geriye düştük. Beşiktaş iyi takım kurmuş. Kura sonucunda yollarını çizeceklerdir." dedi.

Vodafone Arena'daki atmosferi değerlendiren Vouzas, "Beşiktaş seyircisinin takıma çok yardımı var. Bu önemli." ifadelerini kullandı.

İlk maçta hatalı gol yiyen ve rövanş mücadelesinde de kalesinde 4 gol gören kaleci Nicola Leali ile ilgili soruyu yanıtlayan Vasilis Vouzas, Yunanistan Ligi'nde Atromitos ile yaptıkları maçta başarılı performans sergiledi için yine Leali'yi tercih ettiğini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2017 01:27

İLGİLİ HABERLER