Spor
  • 1.11.2014 11:14

Prandelli Sneijder'i kaprisi yüzünden yedek bıraktı

Galatasaray'ın son dakikada bulduğu golle Kasımpaşa'yı mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Hasan Şaş'tan ilginç değerlendirmeler geldi. Sarı kırmızılıların eski tardımcı hocası, NTVSpor yorumcusu Hasan Şaş, Prandelli'nin, Sneijder'i kaprisi yüzünden yedek bıraktığını iddia etti.

Hasan Şaş, NTVSpor'da Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşması için, "Prandelli, Sneijder'i yedek bırakmasını herkese yutturur ama bana yutturamaz. Kaprisi yüzünden yedek bıraktı" yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın eski yardımcı hocası sarı kırmızılı takımın oyun sistemi ve dün sahaya çıkan orta sahası için de sert eleştiriler getirdi; "Böyle durumlarda 3 puan almak çok önemlidir. Ama ben skora göre konuşmam. Galatasaray bana ışık vermiyor. Galatasaray'ın fizik durumu iyi değil. Hamit'in, Selçuk'un, Yekta'nın fizik durumları iyi değil. Emre'nin ayakta duracak hali yok. Babel oyundan çıkmasaydı Galatasaray savunmasını sıkıntıya sokabilirdi.

Ben çok istatistiklere bakmam ama istatistikler Galatasaray'ın pozisyona giremediğini söylüyor. Galatasaray'ın fiziksel anlamda daha yukarılara çıkması gerekiyor. Galatasaray bu performansının üstüne çıkamazsa büyük sıkıntılar yaşarı."


"TAFFAREL'E ÇOK KIZIYORUM"
Hasan Şaş'ın eleştirilerinden Taffarel'de anasibini aldı;, "Hamit, oyun kurucu olarak oynayamaz. Prandelli, yardımcısı ya da Taffarel biraz araştırsaydı o şekilde oynatmazlar Hamit'i. Bu konuda Taffarel'e çok kızıyorum. Prandelli, Sneijder'i forvet arkasında oynatmalı artık. Prandelli'nin artık 4-4-2'yi ya da 4-4-1-1'i ya da 4-5-1'i denemesi lazım.

Maçın hakemini de eleştiren Hasan Şaş, "Maçın hakemi Hüseyin Göçek penaltıyı kaçırdı. Telles, Orhan mücadelesinde Orhan'ın topa hiç bir müdahalesi yok. Topa hareketlenmesi yok. O zaman rakibine dokunmayacaksın" değerlendirmesinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:37

İLGİLİ HABERLER