Spor
  • 23.10.2014 10:46

Prandelli'nin suratı romantik bir şaire benziyordu

Galatasaray'ın Şampiyonlar ligine erken havlu attığını öne süren gazeteler sarı-kırmızılı takımın eski gücünden uzak sıradan bir takım olmaya başladığına vurgu yaptılar. Galatasaray'ın en büyük sorununun defans olduğunu hatırlatan spor yorumcuları ise takımın Alman panzeri karşısında taktikten uzak sadece kontra atak futbol ile gol bulmaya çalıştığını iddia ettiler.

Marca Gazetesi, "Galatasaray, Dordmund karşısında askeri korteje geçti" başlığını kullanan gazete sarı-kırmızılı oyuncuların 4-0'a bile dua etmesi gerektiğine işaret etti. Gazete, Uruguay'ın efsanevi kalecileri arasında yer alan Muslera'nın gününde olmadığını takımın yıldızlarından Sneijder ve Burak'ın da sahada sadece gezinerek vakit geçirmek zorunda kaldığını kaydetti.
As Gazetesi ise başlığına " Bu Dordmund'u kimse durduramıyor" sözlerini taşıdı. Gazete Prandelli'nin suratının her atılan golden sonra birşeyler mırıldayan romantik bir şairi hatırlattığını ileri sürerek İtalyan hocanın çaresizliğinin görülmeye değer olduğunu ifade etti.

El Mundo Deportivo Gazetesi, "Borussia zayıf Galatasaray karşısında bayram yaptı" başlığını attı. Gazete, Galatasaray'ın oyun kurgusu ve taktiğini de eleştirerek oyuncuların takım oyunundan uzak bireysel bir futbol ortaya koyduğunu fırsatçı bir zihniyetle gol bulmaya çalıştığını öne sürdü.
Sport gazetesi, "Klopp'un öğrencileri Türkiye'de futbol dersi verdi" başlığını atarak Galatasaray'ın evinde aldığı bu farklı mağlubiyet ve futbol ile şampiyonlar ligine veda ettiğini belirtti. Gazete, Galatasaray'ın evinde oynadığı ve rakiplerine kök söktürdüğü futbolundan eser kalmadığını da hatırlatarak bu kadronun kötü olmadığını ancak takım oyunu oynamakta zorluklar yaşadığına dikkat çekti.
Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, (DHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:51

İLGİLİ HABERLER