Spor
  • 12.9.2017 15:07

PSG'den 14 yaşındaki Türk futbolcuya 50 milyon euro!

Hoffenheim'ın Bayern Münih'e karşı attığı ilk golde topu hızla oyunca sokan 14 yaşındaki Türk top toplayıcı Umut Tohumcu'nun gündeme damgasını vururken Almanya'da yayınlanan mizahi bir site bu fırsatı kaçırmadı ve transfere milyonlarca euro harcayan Fransız kulübü PSG'yle dalga geçti.

Hoffenheim'ın Bayern Münih'i 2-0 mağlup ettiği maçta top toplayıcı çocuk olarak görev yapan Umut Tohumcu, özellikle Hoffenheim'ın ilk golünde topu hızla Kramaric'e verip Bayern Münih'in hazırlıksız yakalanmasını sağlamış ve Huth, Umut'un sayesinde topu Bayern ağlarına göndermişti.

14 yaşında olan Umut Tohumcu aslında Hoffenheim U14 takımının futbolcusu. Hayatında ilk kez top toplayıcı çocuk olarak görev yapan Umut'un yardımlarıyla Bayern'i deviren Hoffenheim'da yüzler gülerken Umut için konuşan Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Umut'a övgüler yağdırırken top toplayıcı çocukların oyunu hızlandırmak için özel eğitim aldıklarını da söyledi.

Öte yandan gerçek dışı mizahi haberler yayınlayan Zaytung'un Almanya versiyonu diyebileceğimiz satirik mizah sitesi Der Postillon, Umut'un bu başarısından yola çıkarak Fransız devi Paris Saint Germain'le dalga geçen uydurma ve mizahi bir haber yaptı.

14'lük Türk futbolcuya 50 milyon euro! ile ilgili görsel sonucu

Güncellenme Tarihi : 12.9.2017 15:21

İLGİLİ HABERLER