Spor
  • 17.10.2016 00:22

Rıdvan Dilmen’den Robin van Persie’ye büyük eleştiri

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Robin van Persie'ye büyük eleştiri geldi.

NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe -Aytemiz Alanyaspor maçının değerlendiren Rıdvan Dilmen, “Maçın ikinci yarısında çift sarı karttan kırmızı kart çıkacağını düşünüyorum. Emenike dirsek vurdu, kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Emenike’nin pozisyonu penaltı. Sahanın en iyi oyuncusu Mehmet Topal’dı. Anlamsız gerginlik var, hakem zayıf kaldı. Oyuncular agresif, hakem seçiyor kart veriyor. Mecbur kalıp 1­2 kişiyi atacak” dedi.

Dilmen ayrıca, “Volkan’ın bugün konsantrasyonu çok yüksek. Ba’nın topunu iyi çıkardı, bir de yere çarpıp giden topu iyi çıkardı. Robin van Persie forvet arkası gibi oynuyor ama etkili değil. Volkan Şen etkili ama yine sonuç yok” dedi.

VAN PERSIE’YE ELEŞTİRİ

Rıdvan Dilmen, Van Persie’yi de şu sözlerle eleştirdi: “Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı yok. Robin van Persie bir haftadır pompalanıyor. Uçuyor, kaçıyor diye. Uçan, kaçan yok işte, Van Persie bu.”

“MOTORU ZORLARSANIZ…”

“Fenerbahçe basketbol takımı ile sezonu götürüyor. Fenerbahçe bir ileri iki geri gidiyor. Bir arabanın kapasitesi belliyse, motoru zorlarsanız yakarsınız. Aatif en çok tepki alan oyuncu oldu. Taraftar bu oyuncuyu yakıştıramıyor takıma. Kaliteyi düşürüyorsunuz diyor yönetime. Karabükspor maçına 6 bin seyirci gelir. Seyirci futbola, başarıya gelir. Galatasaray-Trabzonspor maçında 50 bin kişi olur. Bir Fenerbahçeli olarak söylemek zorundayım, Fenerbahçe takımı planı programı olmayan bir takım.”

“Emenike’yi çıkartırken kapris yapıyor bakmayacaksın senin elektriğini düşürüyor. Sonuç olarak neren doğru ki… Advocaat sonunda ihaleyi oyunculara bırakacak, ‘Kapasitemiz bu’ diyecek. Antrenör geldiği zaman bir coşkulu olursun ya, baktım ki takım yavaş yavaş düştü.”

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 19:26

İLGİLİ HABERLER