Spor
  • 26.11.2016 00:09

Rıdvan Dilmen Galatasaray'ı yine beğenmedi

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı G.Saray sözleri!

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig 12. haftasında oynanan Galatasaray-Bursaspor maçını değerlendirdi.Deneyimli futbol adamı Rıdvan Dilmen Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı kırmızılar hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TARTIŞMASIZ PENALTI

Skoru etkileyecek hakem hataları oldu. İlk gol ofsayt olabilir, maç sonu bakılır, tartışmasız bir penaltı... Serdar Aziz'e yapılan pozisyon da penaltı. Bu şekilde net bir çekilme penaltı olmalı. Skoru etkileyecek 3 pozisyon oldu.

RİEKERİNK İLE DEVRE ARASINA KADAR...

Derbi sonrası 3-4 oyuncunun değişmesi normal. Hareketli oyunun iyi olduğunu anlamasını lazım. Eren'i oyuna alarak, bu oyunu durdurmaması lazım. Anlaşılan o ki Galatasaray, devre arasına kadar Riekerink ile gidecek.

BÜYÜLEYİCİYDİ...

Galatasaray psikolojik olarak da puan olarak da önemli bir maçı kazandı. Galibiyeti hak eden takım Galatasaray'dı. Özellikle ilk devrenin sonlarına doğru hedef santrforsuz oynanan oyun büyüleyiciydi.

KARARLARI HOCA MI VERİYOR, YÖNETİM Mİ?

Kadro dışı bırakılan oyuncular, bugün golleri atan oyunculardı. Galatasaray'ın temel sorunu bu. Takımın yaşadığı iniş çıkışlar etkiliyor. Neden kadro dışı bırakılıp, neden geri alınıyor bu oyuncular. Sorun burada. Hoca mı veriyor bu kararları, yönetim mi?

RİEKERİNK'İ AŞAN SORUNLAR VAR

Duygusal olarak gitgeller yaşanıyor. Bence hocayı aşan durumlar var. Yoksa ne Yasin, ne de Selçuk kadro dışı kalmazdı. Linnes, De Jong ve Eren Derdiyok dersleri vardı.

HAMİT KADROYA ALINMASIN

Sneijder'in tartışılması, Galatasaray için çok iyi oldu. Bugün çok istekliydi. Podolski neredeyse sahada yok gibiydi, ama işi bitiren oyunculardan biri oldu. Galatasaray'da Yasin, Bruma ve Sinan gibi oyuncular ya çok iyi oynuyor, ya da çok kötü. Eğer Hamit de 25 dakika futbol oynayamayacaksa kadroya alınmasın.

BU TAKIM AVRUPA'DA 5'LİK OLUR

Hocanın negatif dersler de alması lazım. Defansif olarak çok büyük hatalar yapıyor Galatasaray. Avrupa'da bu boşlukları yakalayan takımlar 4'lük 5'lik yaparlar.

Güncellenme Tarihi : 26.11.2016 00:40

İLGİLİ HABERLER