Spor
  • 19.12.2014 20:46

Sadri Şener paraları pavyonda yedi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kendisi için, "İlkokul 4'ü zor bitiren birine saygı duymam. Bu yönetimden utanıyoruz" diyen eski başkan Sadri Şener'e cevap verdi: "Siz Trabzonspor'un parasıyla barlarda, pavyonlarda yaşayan insanlarsınız, biz ise bir tabak yemeği olmayan insanlarla paylaşma meraklısı olan insanlarız."

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile eski başkan Sadri Şener arasındaki söz düellosu sürüyor. A Haber'e konuşan Hacıosmanoğlu, dün kendisi için, "İlkokul 4'ü zor bitirmiş bir adama ben saygı duymam. Sadece ben değil tüm eski başkanlar bu yönetimden utanıyor" ifadesini kullanan Şener'e, zehir zemberek bir yanıt verdi.

."BENİM BABAM MİLLETİN TA KENDİSİ"
"Evet ilkokul mezunuyum" diyen Başkan Hacıosmanoğlu, "Herkesin şartları bir olamaz, evet ilkokulu bitirdim. Okumamak ayıp değil. Okuduktan sonra gerekenleri yapmamak ayıptır. Sadri Şener'e katılıyorum; onunla aramızda kültür farkı var. Sayın Şener'in babasının vekil olması bizim hoşumuza gidiyor, ancak Şener'in babası milletin vekili, benim babam ise milletin tam kendisi" dedi.

HACIOSMANOĞLU: FENER MAÇINDAN SONRA ONUR'A NE DEDİN, AÇIKLA
.
Eski başkan Sadri Şener ile aralarında fark olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "Aramızdaki en önemli fark şu; siz Trabzonspor'un parasıyla barlarda, pavyonlarda yaşayan insanlarsınız, biz ise bir tabak yemeği olmayan insanlarla paylaşma meraklısı olan insanlarız" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:30

İLGİLİ HABERLER