Spor
  • 1.10.2014 21:39

Selçuk İnan kadrodan niçin çıkartıldı

Sarı kırmızılı takımın Londra'daki kampında rahatsızlanan Selçuk İnan, Arsenal maçının ilk 11'inden çıkarıldı.

 Kadrodan neden çıkarıldı?

Selçuk İnan'ın Pazartesi günden itibaren ateşi yükselmiş ve halen ateş şikayetinin devam etmesi üzerine Prandelli kadrodan çıkarma kararı aldı. Ve İtalyan teknik adam ateşi olması nedeniyle iyi hazırlanamadığı için Selçuk ile aşağıdaki bir konuşma yapıp 11'den çıkardı.

İtalyan teknik adam, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile ilk 11'den çıkardıkları kaptan Selçuk İnan'ın buna karşın fedakarlık yaparak oynamak istediğini belirterek, "Selçuk'la öğle yemegi oncesi oturduk konustuk. Geçmiş sezonlar ve bu sezon ki milli maçlar da buna dahildir yogun maç trafiğinde yoruldugunu söyledik. Fiziksel açıdan bir sıkıntı yaşamamasını istiyoruz. Önumuzde çok uzun bir maraton var ve en önemli oyuncularımızdan birinden maksimum yararlanmak istiyoruz.

O iyi bir kaptan ve hemen ben oynamak istiyorum ve takımı yalnız bırakamam dedi. Bu davranışı nedeniyle takımı ne kadar düşündüğünü bir kez daha kanıtladı ama açıkladığım nedenlerden dolayı bu kararı aldık. Kimse bu karardan kötü senaryolar üretmesin. Selçuk benim ve takım için çok önemli bir sporcu

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER