Spor
  • 27.1.2015 19:38

Sevgilisinden Servet Çetin'e inanılmaz suçlamalar

S.M., parasını alacağı vaadiyle yurtdışından getirdiği çok sayıda parfüm, akıllı telefonlar ve Rolex marka saatin parasını alamadığını öne sürdü.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran S.M. şikayet dilekçesinde, Servet Çetin ile 2012 yılı Temmuz ayında Etiler'de arkadaş ortamında tanıştığını belirtti. Arkadaşlığının zamanla duygusal boyut kazandığını belirten S.M., “Evlenmeyi dahi düşündük. Yurtdışında oturduğum için Türkiye'ye geldiğim dönemde ona ekonomik gücüm oranında birtakım hediyeler getirdim. 2014 yılı Eylül ayından itibaren şüpheli Servet, benden bedelini ödeyeceğini söyleyerek ekonomik değeri yüksek olan Rolex kol saati, Kılıan marka parfüm, Giorgio Armani Code marka parfüm, Giorgio Armani Fragr marka parfüm, IPhone 5 S ve IPhone 6 marka cep telefonları istedi. 'Sen dediklerimi al getir, ben bedelini ödeyeceğim' dedi. Bazı arkadaşlara hediye edeceğini söyledi" iddiasında bulundu.

'PARAMI ALAMADIM'

Aralarındaki duygusal ilişkinin oluşturduğu güvene dayanarak, 4 adet IPhone 5 ve IPhone 6 model telefonlar getirip Servet Çetin'e teslim ettiğini belirten S.M., şu iddialarda bulundu:

“Bir adet IPhone 5 S ve 3 adet IPhone 6, 2 adet Rolex kol saati, 40 adet Kılıan marka parfüm, 15 adet Giorgio Armani Code ve 10 adet Giorgio Armani Fragr marka parfümleri yurtdışından getirdim. 19.12.2014 tarihinde kuzenim M.A.S. aracılığıyla şüpheliye Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda faaliyet gösteren Point Otel'de teslim ettim. Ben şüpheliye daha önce ödemelerini yapması için banka hesap numaramı da mesaj yoluyla göndermiştim. Kuzenim otelde ödeme yapması için uzun süre bekledi, ancak ödeme yapmamış. Otelde Mersin İdmanyurdu kamptaymış. Rolex saatlerin faturaları bendedir. 21 Aralık'ta da şüpheli Servet Şişli'de bulunan evime geldi. Parfümleri istedi. Kuzenim yanımdaydı. Ben, daha önceki cep telefonları ve kol saatlerinin bedelini Servet'ten talep ettim. Bu ürünlerin toplam değeri 40 bin Euro'dur. Servet, 'Bankada vadeli param var, ayrıca sözleşmeli Euro Dolar bandında param da var. Dolar 2.30'u geçince çekip ödeyeceğim' dedi. Fakat bugüne kadar taahhüt ettiği ödemeyi yapmadı."

'TEHDİT ETTİ'

Bu yılın başından itibaren getirdiği ürünlerin parasını defalarca istemesine rağmen alamadığını söyleyen S.M., “2015 yılı Ocak ayından itibaren ben Servet'ten sattığım ürünlerin parasını defalarca istedim. Telefonla aradım, mesaj gönderdim. Benim telefonlarımı engelledi. Hakaret ve tehdit içeren mesajlar gönderdi. En son 18.01.2015 tarihinde şüpheli Servet bana tehdit ve hakaret içeren mesaj göndermiştir. Bu itibarla şüpheli Servet Çetin'den şikayetçiyim" dedi.

S.M., Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu şikayet dilekçesinde, Servet Çetin hakkında “Tehdit", “Hakaret" ve “Dolandırıcılık" suçundan soruşturma başlatılmasını istedi.
Yüksel KOÇ / İstanbul DHA

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:35

İLGİLİ HABERLER