Spor
  • 21.9.2017 08:08

Sneijder bitti mi?

Fransa Ligi’nde 6. hafta geride kalırken, L’Equipe Gazetesi, Galatasaray’ın eski 10 numarasını en kötü transferler arasında gösterdi

Fransız L'Equipe gazetesi, ligin 6. haftasının ardından yaptığı değerlendirmede Galatasaray'ın eski 10 numarası Wesley Sneijder'i, en kötü transferler listesinde gösterdi. Sarı-kırmızılı takımda Belhanda'nın kadroya katılmasının ardından kontratı karşılıklı olarak feshedilen Hollandalı yıldız, Fransa'nın Nice kulübüyle anlaşmıştı. L'Equipe sadece 2 maçta (175 dakika) forma giyen Sneijder'in bu sezon Ligue 1'de hayal kırıklığı yaratan isimler listesine aldı.

HEDEFİ 2018 AMA...
Galatasaray'dan tartışmalı ayrılığı sonrasında uzun süre kendine kulüp arayan ve 2018 Dünya Kupası'na gitme ihtimali düşük olan Hollanda Milli Takımı'nda yer alabilmek için Avrupa'da kariyerine devam etmek isteyen Sneijder'in Nice imzası Fransa'da büyük heyecana neden olmuştu. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Napoli'ye karşı bir maçta forma giyen ve yeni takımına katkı sağlayamayan Hollandalı geçmiş kariyeri akla getirildiğinde "Nereden nereye" dedirtti.

Güncellenme Tarihi : 21.9.2017 17:25

İLGİLİ HABERLER