Spor
  • 30.8.2015 22:22

Sow'dan Aziz babasına son öpücük

Senegalli oyuncu Moussa Sow, Spor Toto Süper Lig’in 3. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe - Antalyaspor maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlarla vedalaşmak üzere Şükrü Saracoğlu'na geldi. Önce soyunma odasına giden Moussa Sow burada ilk olarak takım arkadaşları, teknik heyet ve takım görevlileriyle vedalaştı. Tribünleri gezerek taraftarlarla vedalaşan ve taraftarlara imzalı Fenerbahçe forması dağıtan Moussa Sow’a binlerce stattaki binlerce kişi alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra başkan Aziz Yıldırım tarafından kendisine plaket takdim edilen Moussa Sow, oldukça duygusal anlar yaşadı. Senegalli oyuncu, kendisine plaket veren Aziz Yıldırım’ı alnından öptü.

 

" KALBİMDE BİR YARAYLA AYRILIYORUM"
Vedanın ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Daha önce de söylediğim gibi kalbimde bir yarayla ayrılıyorum. Fenerbahçe’de oynamış olmanın keyfini yaşadım. Bu güzel ülkede bulunduğum her dakikanın keyfini yaşadım. Harika bir ülkede futbol oynadım. Biz hangi deplasmana gidersek gidelim insanlar bana sevgi gösterisinde bulundular. Genelde deplasmanda ıslıklanırsınız ama bende bu durum tam tersiydi her zaman. Tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Kalpten sevdiğim Fenerbahçe’den ayrılıyorum bugün. Hocalarıma, yöneticilerimize, Başkanımız Aziz Yıldırım’a gazeteci arkadaşlarımıza ve benle mesai harcayan herkese teşekkür ediyorum. Unutmayacağım yaşadıklarımı. Taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşekkürler Fenerbahçe, yakında görüşmek üzere" dedi.
İç sahada oynanan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını unutamadığını söyleyen Sow, "Daha önce de söylediğim gibi benim için unutulmazdı. Çok pozisyonu değerlendiremedim o maçta ama taraftar sürekli bana itici güç olmaya çalıştı. O yaşadıklarım beni çok mutlu etti. Hayatım boyunca unutmayacağım" diye konuştu. 

HAFTA İÇİ DE AZİZ YILDIRIM'I ZİYARET EDİP VEDALAŞN SOW HEM AĞLAMIŞ HEM DE AZİZ YILDIRIM'I AĞLATMIŞTI.

İŞTE O ANLAR...

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:38

İLGİLİ HABERLER