Spor
  • 29.5.2016 15:27

İşte Gökhan Gönül'e teklif yapan 5 kulüp

Gökhan Gönül'e teklif yapan kulüpler belli oldu

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Gökhan Gönül'e hangi kulüplerden teklif geldiği belli oldu. Yıldız oyuncunun menajeri Ahmet Bulut dün yaptığı açıklamada İspanya, İngiltere ve Türkiye'den tam 5 kulübün resmi teklifte bulunduğunu açıklamıştı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transfer görüşmelerini menajerlerle yürütmeyeceğim itirazının ardından Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut da Fenerbahçe ile görüşmeyeceğim resti çekti.

31 yaşındaki futbolcu ile Fenerbahçe arasında ipler kopma noktasında gelirken yıldız futbolcuya gelen teklifler de gün yüzüne çıktı. Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut, dün yaptığı açıklamada 'Gökhan Gönül için İspanya, İngiltere ve Türkiye'den 5 tane ciddi teklif aldım' açıklamasında bulunmuştu. Bulut'un hangi kulüplerden teklif aldığı basına sızdırıldı.
 
Beşiktaş'ın milli yıldız için teklif yaptığı bilinirken yapılan diğer teklifler de ortaya çıktı. İngiltere'den Slaven Bilic'in takımı West Ham United ve Premier Lig'e çıkan Middlesbrough 31 yaşındaki futbolcuyu isterken İspanya'dan da Valencia ve Real Sociedad, menajer Ahmet Bulut'a oyuncu için ilk tekliflerini sundu.

Beşiktaş'ın teklifi çok cazip
Gökhan Gönül için yapılan tekliflerden en cazip olanının Beşiktaş'ın yaptığı teklif olduğu ifade edilirken oyuncunun da İstanbul'da kalmaki istediği belirtiliyor. Euro 2016 öncesi transferine nokta koymak isteyen futbolcunun bu isteği gerçekleşmezse Fransa'daki turnuvadan sonra yeni takımına imza atacağı aktarıldı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, 2007 yılından bu yana sarı lacivertli formayı terletiyordu.

Güncellenme Tarihi : 29.5.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER