Spor
  • 28.7.2015 21:42

Trabzonspor'da ONUR KIVRAK depremi

Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rabotnicki ile karşılaşmak için Makedonya'ya gelen bordo-mavili takımın çalışmasına Onur Recep Kıvrak katılmadı. Onur'a morali bozuk olduğu için izin verildiği açıklandı.

Trabzonspor'da, sportif direktör Süleyman Hurma ile tartışma yaşayan kaleci Onur Kıvrak, bu akşam yapılan antrenmana çıkmadı. Hurma, "Onur'a izin verdim. Morali düzelirse aramıza döner, düzelmezse de kendisi bilir" diyerek, tecrübeli oyuncuyla ciddi bir sorun yaşandığını ima etti.

Trabzonspor, perşembe günü oynayacağı UEFA avrupa ligi 3. ön eleme turu maçı öncesi Onur Kıvrak şokuyla sarsıldı. Üsküp'te bu akşam yapılan antrenmana katılmayan Onur Kıvrak'a, moralinin bozuk olduğu gerekçesiyle sportif direktör Süleyman Hurma tarafından süresiz izin verildiği belirtildi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 30 Temmuz Perşembe günü deplasmanda Rabotnicki takımıyla yapacağı maç için Makedonya'ya gelen Trabzonspor'da, Onur Recep Kıvrak şoku yaşandı.

Almanya'da 10 günlük kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra 2 saatlik yolculuğun ardından Makedonya'nın başkent Üsküp'e gelen bordo-mavililer, akşam saatlerinde ev sahibi takımın tesislerinde teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenman başında Onur Recep Kıvrak'ın izinli olduğu belirtildi. Basın mensuplarının antrenman bitiminde oyuncuya neden izin verildiği yönündeki ısrarlı soruları üzerine kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, "Onur'un morali bozuktu. Bunun için kendisine izin verdim. Düzelirse aramıza döner, düzelmezse kendisi bilir" ifadesini kullandı.

Belindeki sakatlığının ardından Özer Hurmacı da ilk kez takımla çalışmalara katıldı. Bu futbolcu, taktik ağırlıklı çift kale maçın tamamında yer aldı.

Trabzonspor, yarın yerel saatle 20.00'de maçın oynanacağı Nacionalna Arena Filip II Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Onur Recep Kıvrak: Kadro dışı bırakıldım
Konu ile ilgili 61 Saat'e açıklama yapan Onur Kıvrak "Süleyman Hurma ile aramızda bir tartışma yaşandı. Kadro dışı bırakıldım. Şu anda İstanbul'a dönüyorum. Benim için önemli olan her zaman Trabzonspor'dur. Her şey düzelecektir buna inanıyorum. Taraftarlarımız gönlünü ferah tutsun. İlerde açıklama yapacağım" ifadelerini kullandı.

Paylaş
Tweetle
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER