Spor
  • 25.10.2014 14:08

Trabzonspor'da yumruklu kavga çıktı

Trabzonspor Kulübü'nün Divan Kurulu toplantısında yumruklar konuştu. Eski başkan Özkan Sümer'in, "Trabzonspor'da borçlar yapılandırılarak kumar oynanıyor" diye konuşmasının ardından toplantı salonunda kavga çıktı. Güçlükle yatıştırılan kavga tam 20 dakika sürdü.

Trabzonspor Kulübü'nün bugün yapılan Divan Kurulu toplantısında olay çıktı. Haber61'in haberine göre; eski başkan ve teknik direktörlerden Özkan Sümer'in sözleri mevcut yönetim kurulundaki üyelerin tepkilerine neden oldu.

Özkan Sümer'in, "Trabzonspor'da borçlar yapılandırılarak kumar oynanıyor" sözü üzerine Trabzonspor'un mali işlerden sorumlu Abdi Serdar Üstünsalih, "Ben bankacıyım bana kumarbaz diyemezsiniz" diyerek ayağa kalktı.

GÜNEY: BURADA DURAMAYIZ
Sümer'in ağır eleştirilerine ilk tepki Trabzonspor yöneticisi genel sekreteri Köksal Güney'den geldi. "Bu eleştirileri hak etmiyoruz. Burada durmayız" diyerek salonu terk etti. Ardından Köksal Sadıklar dışarı çıktı.

SÜMER'E 'TRABZONSPOR'U BİTİRDİNİZ' DİYE BAĞIRDILAR
Daha sonrasında kimliği henüz belli olmayan ve divan kurulu üyesi olmadığı belirtilen bir şahıs Özkan Sümer'e, "Trabzonspor'u bitirdiniz" diyerek bağırdı. Şahsı toplantıdan dışarıya çıkarkmak isteyen üyeler arasında kısa süreli arbade yaşandı.

OLAYLAR 20 DAKİKA SÜRDÜ
Eski yöneticilerden Yusuf Ziya Yılmaz ile şahıs arasında kavga çıktı. Birbirlerine saldıran Yılmaz ve ismi henüz öğrenilemen kişin arasında salondakiler girdi. Gerginlik 20 dakikada ancak yatıştırılabildi.

SÜMER: BU YÖNETİM YÖNETMİYOR, TEPİNİYOR!
Özkan Sümer konuşmasına devam ederek, "Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor! Burası alınma değil anlama yeri" diyerek konuşmasını bitirdi.

Özkan Sümer'in olay çıkaran sözleri:

"Tolunay Kafkas'ın gönderilmesinin hesabını bu yönetim kurulu verdi mi? Mustafa Reşit Akçay'ın göreve getirilmesi, aynı şekilde bir anlaşılmazlık ve acelecilik içinde gerçekleşti! Ömer Eyüboğlu... Fatih Tekke... Aynı şekilde.. Bunlar mahalle yönetiminin dahi yapamayacağı şeyler. Ünal Karaman'a da aynısnı yapıldı... Bunlarla ilgili kendinizi sorumlu hissetmiyor musunuz?

'ÜYE SAYISINDAKİ ARTIŞ İŞGAL OPERASYONUDUR'
Üye sayısı Trabzonspor'un üye sayısını artırmak için değildir, işgal içindir. Üye sayısındaki artış işgale dönük bir operasyondur. Trabzonspor hiç kimsenin sahip olabileceği bir şey değil, ait olacağı bir yerdir.

'SUÇ BİRLİĞİ YAPIP BU YÖNETİMİ GETİRDİK!'
Trabzonspor biziz. Güç birliği yapacağına, suç birliği yapıp bu yönetimi getirdik! Mesele budur. Rakamlar bir kumarbaz gibi çarpıtılıyor. Bunu da bir saygısızlık olarak görüyorum.
Trabzonspor için 4 büyük tehdit var. Siyasallaşma, itibarsızlaşma, yalnızlaşma ve kendinden uzaklaşma. Bunlar var mı yok mu? Burası alınma değil anlama yeri. Bu yönetim kurulu yönetmiyor, Trabzonspor'un üzerinde tepiniyor. Şahsi meselelerimizi kulüp üzerinden çözmeye kalktığımız zaman en büyük parçalanmayı yaşarız ve Trabzonspor'u bitiririz.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:48

İLGİLİ HABERLER