Spor
  • 21.10.2017 11:28

Tudor kritik kararını verdi

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı olan Tolga Ciğerci'nin iyileşmesi teknik direktör İgor Tudor'u sevindirdi. Hırvat hoca yetişmeme ihtimaline karşılık Rodrigues ve Selçuk İnan arasında kararsızdı. Ancak sezona müthiş başlayan ve 5 gol atan Tolga'nın dönüşüyle rahatladı. Tudor, Tolga'yı direkt 11'e yazacak. 

Son karar Tolga


Karabük ve Konya maçlarını kaçıran Tolga'nın yokluğu özellikle rakip hücumlarda fazlasıyla hissedilmişti.. 
 

Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak dev karşılaşma öncesinde yaptığımız ankete katılanların yüzde 60'ı 'Derbiyi Galatasaray kazanır' dedi.

22 Kasım Pazar günü Galatasaray evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu maç öncesinde Galatasaray namağlup şekilde zirvede yer alırken, Fenerbahçe ise 14 puanla 5. sırada yer alıyor.

85 BİNDEN FAZLA OY GELDİ
Sonucunun ligin kaderini belirleyeceği bu maç öncesin de ise taraftarlara maçla ilgili tahminlerini sorduk. "22 Ekim Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin sonucu sizce ne olur?" şeklinde yaptığımız ankete 85 binin üzerinde bir katılım gerçekleşti.

ÇOĞUNLUK 'GALATASARAY' DEDİ
Ankete katılanların yüzde 60'ı 'Galatasaray kazanır' derken, yüzde 34'ü 'Fenerbahçe kazanır' ve geriye kalan yüzde 6'sı ise 'Berabere biter' şeklinde oy kullandı.

.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2017 11:31

İLGİLİ HABERLER