Spor
  • 27.5.2016 00:55

Ve Ibrahimovic resmen açıkladı

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren ve Fransa’dan ayrılacak olan Zlatan Ibrahimovic, transferi ile ilgili söylentiler hakkında konuştu. İsveçli yıldız, kararını EURO 2016 sonrası vereceğini söyledi.

Avrupa transfer gündeminin bir numaraları konusu olan Zlatan ıbrahimovic’in seneye hangi takımda forma giyeceği sorusu yine yanıtsız kaldı. Menajerliğe Jose Mourinho’yu getirmeyi planlayan Manchester United’ın İsveçli yıldıza teklif yapacağı söylenirken, konu ile ilgili ilk açıklama Ibrahimovic’in kendisinden geldi.

İsveç’in Slovenya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Ibrahimovici bir muhabirin transfer konusunu açması üzerine ser verip sır vermedi. “Manchester United’ın size teklif yaptığı doğru mu?” şeklindeki soruya Ibrahimovic, şu cevabı verdi:

“İngiltere, İtalya ve birçok ülkeden teklifler geldi. Önümde birçok seçenek var. Ancak kararımı henüz vermedim. Şu anda Avrupa Şampiyonası’na odaklanmış durumdayım. Kararımı EURO 2016 sonrasında vereceğim. Net bir gelişme yok. Ben ne zaman istersem gelişme de o zaman olacak. Neler olacak göreceğiz.”

Bu açıklamanın ardından gözler Ibrahimovic ile ilgilendiği dedikoduları yüksek sesle konuşulmaya başlanan Manhester United ve Milan’a çevrildi. İsveçli yıldıza ayrıca Çin ve ABD’den de teklifler olduğu iddia ediliyordu. 33 yaşındaki golcü de İngiltere ve İtalya’nın yanı sıra dünyanın birçok ülkesinden teklif aldığını söyleyerek adeta dedikoduları doğruladı.

Güncellenme Tarihi : 26.5.2016 22:27

İLGİLİ HABERLER