Spor
  • 15.10.2016 10:56

Veli Kavlak isyanlarda

Veli Kavlak: Zamanı gelince konuşacağım!

Siyah beyazlı futbolcu Veli Kavlak, sakatlığı ve yaşanan süreç hakkında açıklamalarda bulundu.İşte Veli Kavlak’ın yaptığı açıklamalar:

HAFTAYA ÇARŞAMBA KOŞMAYA BAŞLAYACAĞIM

Tedavi sürecinin iyi geçtiğini dile getiren Veli Kavlak; “Şu anda her şey Allah’a şükür çok iyi gidiyor. Ameliyat çok iyi geçti. Tedavi sürecindeyim. Haftaya Çarşamba koşmaya başlayacağım. 6 hafta sonra ise tam 3 ay dolmuş oluyor ve ondan sonra yine sahalardayım” dedi.

ÇOK ZOR GÜNLER ATLATTIM

Taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Kavlak; “Taraftarın bana destek çıkmasından dolayı onlara çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir dönemden geçtim. Çok zor günler atlattım. Baya sıkıntılar şeyler yaşadım. Bunların hepsini zamanı gelince açıklayacağım. Neler oldu, kimler ne yaptı? Hepsini açıklayacağım. Taraftarlarımız beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Her gün Twitter’dan “Ne zaman dönüyorsun?” diye mesajlar alıyorum. Onlar bana bir moral oluyor. Onları mutlu etmek için eskisi gibi elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

ZAMANI GELDİĞİNDE HEPSİNİ AÇIKLAYACAĞIM, İNSANLARIN AĞZI AÇIK KALACAK

Yaşanan bütün olayları zamanı geldiğinde açıklayacağını belirten Veli Kavlak; “Sözleşmemi 4 ay dondurduk. Tek hedefim iyileşip sahalara dönmek ve eski formumu yakalamak. Onu da başaracağımı biliyorum ve her gün çalışıyorum. Çok çalıştık, mücadele ettik, bazen olmadı ama hiçbir zaman pes etmedim, pes de etmeyeceğim. Geri döneceğim. Bu son ameliyat. Neden bu kadar çok sürdü, neler yapıldı, ne olaylar oldu? Zamanı geldiğinde hepsini açıklayacağım. O zaman bütün insanlar gerçek olayları duyacak, ağızları açık kalacak. Ama onların daha zamanı var” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber1903)

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER