Spor
  • 13.8.2017 12:52

Volkan Şen'i geri çağırdılar

Bursaspor'dan Volkan Şen'e çağrı: Yuvana dön

Başakşehir maçında kanat eksikliği çeken Bursaspor, transferde eski yıldızına yöneldi. Bonservisi elinde olan Volkan Şen’e 1.2 milyon Euro teklif yapıldı. Başarılı oyuncu birkaç gün içinde kararını verecek.

Ligin ilk maçında Başakşehir deplasmanından mağlup dönen Bursaspor’da kanat takviyesi için düğmeye basıldı. David Accam ve Twumasi isimlerinden sonuç çıkaramayan Yeşil-Beyazlılar’ın gündemine takımın eski yıldızı Volkan Şen geldi.

Fenerbahçe’den ayrılan ve birçok kulüpten teklif almasına rağmen henüz kimseyle anlaşmaya varamayan başarılı oyuncu için en net teklif dün yapıldı. Bursa yönetimi, Volkan’a yıllık 1.2 milyon Euro ücret artı bonuslar içeren bir öneri sundu. Teknik direktör Paul Le Guen’in de onay verdiği ve bir an önce bitirilmesini istediği transferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Alanya mesaisi başladı 

Öte yandan Bursaspor, Başakşehir maçının ardından, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden Alanyaspor hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

 

Güncellenme Tarihi : 13.8.2017 12:53

İLGİLİ HABERLER