Spor
  • 19.8.2017 12:39

Yanal Burak Yılmaz'a özel görev verdi

Yanal kadroyu bozmuyor

Konyaspor karşılaşmasındaki futboldan memnun olan Ersun Yanal, Fenerbahçe derbisinde de kadroyu bozmayı düşünmüyor. 55 yaşındaki teknik adamın, sadece kaleci Esteban’ın yerine cezasını tamamlayan Onur Kıvrak’ı sahaya sürmesi bekleniyor..

Vardar maçını da izleyen ve Fenerbahçe’yi adeta ezberleyen Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, tüm planlarını Kadıköy’de erken bir gol üzerine yapıyor. Yusuf Yazıcı’ya özgürlük tanıyan deneyimli çalıştırıcı, Burak Yılmaz ile de özel olarak görüştü, Karadeniz’de motivasyon tavan yaptı. Trabzonspor’da Fenerbahçe planları netleşti. Sarı- Lacivertliler’in önceki gece Avrupa Ligi Play-Off maçında oynadığı Vardar karşılaşmasını da beyin takımıyla beraber izleyen teknik direktör Ersun Yanal, öğrencileriyle zafer amaçlayan planlarını paylaştı. Buna göre deneyimli çalıştırıcının hedefi oyuna çok hızlı başlamak, Fenerbahçe’yi hazırlıksız yakalayıp erken bir golle sadece tabelada değil saha içinde de dengeleri değiştirmek.

Burak'a özel görevler

Trabzonspor’da Fenerbahçe planları netleşti. Sarı- Lacivertliler’in önceki gece Avrupa Ligi Play-Off maçında oynadığı Vardar karşılaşmasını da beyin takımıyla beraber izleyen teknik direktör Ersun Yanal, öğrencileriyle zafer amaçlayan planlarını paylaştı. Buna göre deneyimli çalıştırıcının hedefi oyuna çok hızlı başlamak, Fenerbahçe’yi hazırlıksız yakalayıp erken bir golle sadece tabelada değil saha içinde de dengeleri değiştirmek.
 

Onur Kıvrak kaleye geri dönüyor

Konyaspor karşılaşmasındaki futboldan memnun olan Ersun Yanal, Fenerbahçe derbisinde de kadroyu bozmayı düşünmüyor. 55 yaşındaki teknik adamın, sadece kaleci Esteban’ın yerine cezasını tamamlayan Onur Kıvrak’ı sahaya sürmesi bekleniyor.  Atiker Konyaspor mücadelesindeki kazanan kadroyu bozmak istemeyen teknik direktör Ersun Yanal, Esteban Alvarado’nun yerine cezasını tamamlayan Onur Kıvrak dışında değişiklik yapmayı düşünmüyor. Defans dörtlüsünü Joao Pereira, Uğur Demirok, Jan Durica ve Emmanuel Mas ile oluşturacak olan 55 yaşındaki çalıştırıcı, orta sahada ise Okay Yokuşlu, Juraj Kucka ve Yusuf Yazıcı’yı sahaya sürecek. Kanatlarda Theo Bongonda ve Olcay Şahan’a görev verecek olan tecrübeli teknik adam, Burak Yılmaz’la gol arayacak.

Hazır olun mesajı verdi

Başarılı hoca, Sarı- Lacivertliler ile oynanacak maç öncesinde takım ile kısa bir toplantı yaptı. Herkesin hazır olması gerektiğini vurgulayan Yanal’ın, “Çok önemli bir sezonun içerisindeyiz. Böyle sezonlarda derbiler belirleyici olabilir. İlk 11’de başlamasanız bile ikinci yarı kime forma vereceğim belli olmaz. Herkes hazır olsun, her an görev gelebilir” dediği öğrenildi.

Bugün hazırlıklar sona erecek

Başarılı hoca, Sarı- Lacivertliler ile oynanacak maç öncesinde takım ile kısa bir toplantı yaptı. Herkesin hazır olması gerektiğini vurgulayan Yanal’ın, “Çok önemli bir sezonun içerisindeyiz. Böyle sezonlarda derbiler belirleyici olabilir. İlk 11’de başlamasanız bile ikinci yarı kime forma vereceğim belli olmaz. Herkes hazır olsun, her an görev gelebilir” dediği öğrenildi.

Kucka’nın görevi Valbuena’yı tutmak

Bordo-Mavililer’in bu sezon başında Milan’dan kadrosuna kattığı Juraj Kucka, Fenerbahçe karşılaşmasında kilit rollerden birini üstlenecek. Teknik direktör Ersun Yanal, Kucka’dan, Fenerbahçe’nin şu ana kadar en tehlikeli oyuncusu olarak dikkat çeken ve hücum öncesi tüm pasların onda toplandığı Mathieu Valbuena’yı durdurmasını isteyecek. 30 yaşındaki orta sahanın, Fransız yıldızı maç boyunca adım adım izlemesi bekleniyor.

Beklere çifte görev verildi

Fenerbahçe maçı öncesi teknik heyet, iki beki ile özel olarak ilgileniyor. Sarı- Lacivertliler’le oynanacak mücadelede herhangi bir son dakika gelişmesi olmaması halinde sol bekte Emmanuel Mas, sağ bekte Joao Pereira forma giyecek. Her iki oyuncudan da zorlu karşılaşmada savunma güvenliğinin yanı sıra hücuma da destek verilmesi istenecek. Pereira ve Mas, yapacakları bindirmeler ve ortalarla, takım arkadaşlarına gollük pozisyonlar yaratmaya çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 19.8.2017 12:41

İLGİLİ HABERLER