Spor
  • 15.10.2016 00:10

Yıldırım Demirören’den flaş yayın ihalesi açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in yeni yayıncısının belli olacağı ihale öncesinde TFF ile Kulüpler Birliği toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında Yıldırım Demirören açıklamalarda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı’nı Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kabul etti.

Düzenlenen toplantıda Yayın İhalesi Komisyonu, Başkan Demirören ve Kulüpler Birliği heyetine bilgi verdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, “Kulüpler Birliği ile ihale komisyonu kurduk. 6 tane firmanın müracaatı var. Yerli, yabancı. Türkiye’nin ve Avrupa’nın ciddi firmaları. Komisyonumuzla beraber firmalarla tek tek görüştük. Yurtdışından gelen danışmalarla, yeni paket sistemi oluşturma çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarla ilgili kulüplerimizi bilgilendirdik, onların görüşleri alındı. Salı gününe kadar görüşleri beklenecek. Ondan sonrada ihale süreci beklediğimiz rakamlara doğru devam edecek. Süreçle ilgili bir sıkıntı yok. Ayın 25’ine doğru şartname çıkacak. 25 Kasım gibi de ihale tamamlanmış olacak” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.10.2016 01:11

İLGİLİ HABERLER