Spor
  • 26.5.2015 00:03

Yurtta Galatasaray coşkusu

ADIYAMAN

Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray 2014-2015 sezonunun şampiyonu olmasıyla beraber Adıyaman’da, şampiyonluk coşkusu yaşandı.
Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla beraber Adıyaman’da, vatandaşlar sokaklara inerek Sümer Meydanı'nda biraraya geldi. Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakıp, tezahüratlarda bulundu. Bir taraftan slogan atan taraftarlar, bir taraftan da halaylar çekerek şampiyonluğu kutladı. Şampiyonluğu kutlayan vatandaşların çıkarabilecek olaylara karşı polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

BAŞKENT’TE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI 

Başkent’te, Galatasaray taraftarları şampiyonluğu ve 4. yıldızı doyasıya kutladı.
Galataray, Başakşehir ile Fenerbahçe’nin 2-2 berabere kaldığı maçın ardından şampiyon oldu. Fenerbahçe’nin şampiyonluğa havlu attığı maçın son düdüğüyle birlikte Galatasaray taraftarları sokaklara indi. Ankara’da şampiyonluğu ve şampiyonlukla birlikte elde ettikleri 4. yıldızı doyasıya kutlayan Galatasaraylı taraftarların adresi Güvenpark oldu. Güvenpark’ta toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Sarı-kırmızı renkli bayraklarla Başkent sokaklarına inen taraftarlar, araçlarıyla caddelerde konvoylar oluşturdu.

Sevinçlerini kameralar karşısında paylaşan taraftarlar, 4. yıldızı takmaya hak kazanan ilk takım oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Bazı taraftarlar, sezonun başlarında şampiyon olacaklarına pek inanmadıklarını, Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına gelmesinin ardından umutlarının yeşerdiğini ve 4 gol yedikleri maçların, 4. yıldızın habercisi olduğunu dile getirdi.  

KONYA’DA GALATASARAY COŞKUSU

Konya’da, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızı ekibin taraftarları sokağa akın ederek, şampiyonluğu kutladı.
Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa akın etti. Özellikle Zafer Meydanı’nda toplanan yüzerce taraftar, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Meşaleler yakıp sloganlar atan Galatasaraylı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye de göndermelerde bulundu.
Kentte araç konvoyları da oluşturan taraftarlar, sevinçleri korna çalarak gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar şampiyonluk sevinci yaşadı.

AKSARAY’DA GALATASARAY COŞKUSU

Galatasaray'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Aksaray'da taraftarları sokağa döktü. Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa akın etti. Hükümet Meydanı’nda toplanan yaklaşık 300 taraftar, oyun havası oynayarak şampiyonluk sevinci yaşadı. Tezahüratlar yapan Galatasaraylı taraftarlar, araç konvoyları da oluşturdu.

ANTALYA’DA GALATASARAY TARAFTARLARININ ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesi Antalya’da coşkuyla kutlandı.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe’nin deplasmanda İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasıyla birlikte şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın taraftarları şampiyonluğu Antalya’da da kutladı. Kentin en işlek caddelerinde konvoy eşliğinde sevinç gösterilerinde bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak şampiyonluğu kutladı. Sarı-kırmızı meşaleler yakan taraftarlar, şampiyonluk çığlıkları attı. Yaklaşık bin kişi meydanda şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Kutlamalar geç saatlere kadar devam etti. 

KOCAELİ'DE GALATASARAY COŞKUSU

Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğu Kocaeli'de coşku ile kutlandı.

Kocaeli'de vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar. İstanbul Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın 2-2 bitmesi sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara akın etti. Taraftarlar, araçları ile geldikleri İzmit Cumhuriyet Parkı'nda şampiyonluğu doyasıya kutladılar. 

AYDIN’DA GALATASARAY COŞKUSU

Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğu Aydın’da coşku ile kutlandı. Aydındaki sarı-kırmızılılar Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluk kutlaması yaptı.

Aydınlı vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar. Maçın bitmesi ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı’nda toplanan yüzlerce Galatasaray taraftarı, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Birçok taraftar araçları ile şehir turu atarken, yüzlerce kişi de Adnan Menderes Bulvarı’nda toplanıp takımın bayrakları ile Atatürk Meydanı’na kadar yürüdüler. Kutlamalar nedeniyle bir süre Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapandı. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:14

İLGİLİ HABERLER