Spor
  • 29.11.2016 16:30

Zaferspor 30 - 0 Didim Belediyespor

Kadınlar 3'üncü Futbol Ligi 3'üncü Grup takımlarından Soma Zaferspor, son maçında Didim Belediyespor karşısında gol oldu yağdı.

Pazar günü Soma Atatürk Stadı'nda oynanan müsabakada Didim Belediyespor'u 30-0 mağlup eden Soma Zaferspor, ortalama her 3 dakikada 1 gol kaydetmiş oldu.

Ayla, Hilal, Emine, Selfet, Selda, Elifnur, Başak, Selis, Gülçin, Meltem ve Seda'dan oluşan 11'le sahaya çıkan Soma Zaferspor, Didim Belediyespor karşısında fırtına gibi eserken rakip fileleri 8 kez sarsan Başak, 7 gol kaydeden Selis ve ağları 6 kez havalandıran Meltep, sahanın en skorer ismleri olarak alkışlandı.

Soma Zaferspor'da Semanur 4, Selenay ve Gülçin 2'şer, Elif ise1 gol kaydederken doksan dakika boyunca rakip kaleye sadece 12 kez gelebilen Didim Belediyespor, gol atmayı başaramadı.

Özellikle kadın izleyicilerin ilgi gösterdiği müsabaka sonrası gol rekoru kıran Soma Zaferspor kızlar büyük sevinç yaşadı. İlk iki haftada Alper Gençlik'i 2-0, DenizliGençlergücü'nü ise 4-0 mağlup eden Soma Zaferspor, bu sonuçla 9 puana ulaşıp liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Antrenör Hakan Arslancan "Hedefimiz şampiyon olarak önce 2'nci Lig'e, ardından 1'inci Lig'e yükselmek" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2016 16:31

İLGİLİ HABERLER