Spor
  • 23.2.2021 14:59

Süper Lig'in yıldızı Aaron Boupendza Rusya'ya gidiyor

Son dakika: Süper Lig'in flaş ismi Aaron Boupendza, Krasnodar ile anlaşmaya yakın...

Süper Lig'de bu sezon Hatayspor'da attığı gollerle Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemine giren Gabonlu forvet oyuncusu Aaron Boupendza, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Krasnodar'a yakın. Hatay ekibinin görüşmelerini sürdürdüğü transferde, tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Süper Lig'de 2020-21 sezonunun başında Fransa'nın Bourdeaux takımından bedelsiz olarak Hatayspor'a katılan Aaron Boupendza, Hatay ekibinde gösterdiği performansla birçok büyük takımın dikkatini çekti. Ligde şu ana kadar attığı gollerle futbolseverleri mest eden Gabonlu golcü, 18 golle Süper Lig'in gol krallığı zirvesinde bulunuyor.

Ligin flaş ismi Boupendza, bu performansı ara transfer döneminde hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin radarına girmişti. Golcü oyuncu için iki takımdan da en az 10 milyon euro bonservis bedeli isteyen Hatayspor yönetimi, transferin rafa kalkmasına neden olmuştu. Yıldız futbolcu için şimdi ise Krasnodar talip oldu.

KRASNODAR'A YAKIN

A Spor yayınına katılan Hakan Gündoğar, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Krasnodar'ın Hatayspor ile görüşmelerini sürdürdüğü ve Aaron Boupendza için 8 milyon euro'yu gözden çıkardığını belirtti. 8 milyon euro ve sonraki satıştan pay teklif eden Krasnodar yönetimi ile Hatayspor yönetimi arasında görüşmelerin sürdüğü ve anlaşmanın yakın olduğu söylendi.

Güncellenme Tarihi : 23.2.2021 15:00

İLGİLİ HABERLER