Yaşam
  • 12.10.2019 09:04

Tarkan'ın Barış Pınarı Harekatı paylaşımı tepki çekti

Sessiz kaldığı için eleştirilen Tarkan, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olanlar için başsağlığı diledi.

Türkiye, Suriye'deki terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı geçtiğimiz gün başlattı.

Türk askeri Suriye'de ilerlerken, sanat camiasından bazı isimlerin sessiz kalmasına tepkiler vardı. O isimlerden olan Tarkan, bir tweet attı.

"HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN..."

Megastar paylaşımında; "Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve güç; yaralılar için acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

Tarkan'dan Barış Pınarı Harekatı tweet'i

Tepkilere dayanamayan Tarkan sonunda konuştu! Harekat mesajı tepki çekti

Popülist söylemlerle solcuların tepki gösterdiği konulara anında karşılık veren şarkıcı Tarkan, Barış Pınarı Harekatı hakkında anca iteleyince konuştu. Sadece şehitlerimize rahmet dileyen Tarkan, halen harekat ve TSK hakkında destek mesajı yayınlamayınca kamuoyu tepki gösterdi.

Türkiye, Suriye'deki terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı geçtiğimiz gün başlattı.

Türk askeri Suriye'de ilerlerken, sanat camiasından bazı isimlerin sessiz kalmasına tepkiler vardı. O isimlerden olan Tarkan, halen harekata destek çıkıp Mehmetçik'e moral olacak bir mesaj yayınlamadı. Skandal tutumuyla tepki çeken Tarkan, sadece şehitlerimize rahmet dileyince, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Şarkıcı Tarkan paylaşımında; "Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına başsağlığı, sabır ve güç; yaralılar için acil şifalar dilerim." ifadelerini kullandı.

Tepkiler peş peşe geldi

Tarkan'ın anca iteleyince konuşması ve harekata halen destek vermemesi, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Bir vatandaş, "Sadece ölenlere üzülüyor ama harekattan memnun değil herhalde." diye yazarken, bir diğer sosyal medya kullanıcısı, "Başsağlığı değil destek veriyor musun onu açıkla politik konuşma" ifadesini kullandı.


 

Güncellenme Tarihi : 12.10.2019 10:13

İLGİLİ HABERLER