Medya
  • 4.12.2019 20:00

Televizyonlarda rezillik dizboyu

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da da izleyicileri hayrete düşüren bir son dakika olayı yaşandı. Canlı yayına katılan Ali Tolu isimli bir şahıs 5 aylık hamile resmi nikahlı eşi Gamze Tolu’nun komşuları Murat Dinç ve onun eşi Yurdagül Dinç tarafından kaçırıldığını ve 11 Kasım tarihinden bu yana kendisinden haber alamadığını canlı yayında gözyaşları içinde anlatmıştı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde gerçekleşen olayda Ali Tolu eşi Gamze’yi çok sevdiğini ve yıllardır bebek hasretiyle yandıklarını tam mutlu oldukları sırada araya giren komşu Murat Dinç’in karısını kaçırdığını anlattı. Akıllara durgunluk veren olay ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor…

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programında yine çok ilginç bir son dakika olayı yaşandı. Canlı yayına katılan Ali Tolu isimli bir şahıs, 5 aylık resmi nikâhlı eşinin saplantılı komşuları tarafından kaçırıldığını ve kendisinden 11 Kasım tarihinden itibaren haber alamadığını belirtmişti. 2013 yılında evlenen çiftin hayatları 2017 yılında komşuları Murat Dinç'in saplantılı bir şekilde Gamze Tolu'ya olan tacizleri ile zehir oldu. Olayla ilgili kan donduran gelişmeler gelmeye devam ederken, Murat Dinç'in bu ilk kaçırması olmadığı ortaya çıktı. İşte akıllara durgunluk veren son dakika haberinin ayrıntıları…

ESRA EROL'DA PROGRAMINDA AKILALMAZ OLAY! BU İLK KAÇIRMASI DEĞİL!

2013 yılında evlenen çiftin hayatları 2017 yılında komşuları Murat Dinç'in saplantılı bir şekilde Gamze Tolu'ya olan yaptığı tacizlerle gölge düşürmüştü.

Son Dakika Haberi: Esra Erol’da akıllara durgunluk veren olay! Saplantılı komşu 5 aylık hamile kadını kaçırdı

Ali Tolu'nun geçtiğimiz yıl cezaevine girmesini fırsat bilen komşu Murat Dinç yıllardır rahatsız ettiği komşusunun karısı olduğu Gamze Tolu'yu kaçırmış ve yaklaşık 4 ay eşi çocukları ve torunlarıyla beraber yaşadığı evde alıkoymuştu.

Ali Tolu cezaevinden çıkmadan bir gün önce korkmuş ve Gamze'yi annesinin kapısının önüne bırakmıştı. Temmuz ayında hamile kalan Gamze Tolu ve eşi ali Tolu yıllardır hasretini çektikleri bebek özlemi ile havalara uçmuştu. Fakat bu mutluluk uzun sürmedi. Gamze Tolu 11 Kasım 2019 tarihinde Murat Dinç tarafından 2. Kez tekrar kaçırıldı.

Programa eşi Gamze'yi aramaya gelen Ali tolu, eşi ve karnındaki bebeği için çok endişeli olduğunu ve bir an önce karısını o evden kurtarmak istediğini ifade etti.

"EŞİM ÇOK SEVİYOR, SEVENLERİ AYIRMA''

Programda eşini arayan Ali Tolu'nun anlattıkları inanılır gibi değildi. Çünkü karısını kaçıran 3 çocuk ve 5 torun sahibi Murat Dinç'in eşi Yurdagül Dinç'in de bu ilişkiyi desteklediği Ali'yi arayarak eşim Murat karın Gamze'ye âşık, yemeden içmeden kesildiği lütfen onları ayırmayalım dediğini iddia etti.

5 aylık hamile Gamze Tolu Esra Erol'da kurtarıldı

Canlı yayın sırasında Murat Dinç ve ailesinin Gamze'yi alarak Çankırı'ya yerleştiği bilgisine ulaşıldı. Yayını ihbar kabul eden Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği dün sabah saatlerinde eve operasyon düzenleyerek Gamze Tolu kaçıran murat Dinç ve eşi Yurdagül Dinç'i ifadelerini almak üzere merkeze götürdü.Eşini çok sevdiğini söyleyen ve onun yanına dönmek istediğini söyleyen Gamze Tolu ifadesinin ardından olayın takipçisi olan Esra Erol'da ekibine teslim edildi. Komşu Murat Dinç ise, gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 4.12.2019 20:03

İLGİLİ HABERLER