Spor
  • 23.2.2020 10:47

Terim'den derbi sürprizi... Emre Akbaba yok

Hafta boyunca birçok farklı kurgu deneyen Fatih Terim, Fenerbahçe karşısında sürpriz bir 11 kullanmaya hazırlanıyor. Fatih Terim son taktik provada Emre Akbaba’yı kızağa çekerken, ileride Adem Büyük’ün yerine Radamel Falcao’yu oynattı. İşte Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısına çıkması beklenen ilk 11'i.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den sürpriz tercihler... Hafta boyunca birçok farklı kurgu deneyen tecrübeli çalıştırıcı, son taktik provada hiç beklenmeyen bir 11 kullandı. Florya’da gerçekleşen antrenmanda Lemina’nın yokluğuna formül arayan Terim, Emre Akbaba’yı kızağa çekti.

Fatih Terim'in denediği 11’de, ileride Adem Büyük’ün yerine Falcao görev yaptı. Sağ kanatta Feghouli, solda Onyekuru oynarken, orta sahanın merkezinde Seri, Ömer Bayram ve Belhanda üçlüsü yer aldı. Sağ bekte Mariano, sol bekte Saracchi, savunmanın göbeğinde Marcao - Donk ikilisi, kalede de Muslera vardı.

Emre ve Adem ikinci yarıda

Fatih hoca, son haftaların formda isimleri Emre Akbaba ve Adem Büyük’ü ise skorun gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil edecek. Terim’in bu tercihiyle, orta sahadaki tempoyu arttırmak ve oyunu elinde tutmak istediği öğrenildi. Ataklar ise ağırlıkla kanatlardan gerçekleşecek.Asıl plan, ikinci bölgede topa sahip olurken, solda Saracchi ve Onyekuru’yla tempoyu arttırmak, sağda da Mariano ile Feghouli’nin tecrübesinden yararlanmak.

Son idmanda bu 11’i deneyen Terim’in, maçtan önce değişiklik yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Güncellenme Tarihi : 23.2.2020 10:51

İLGİLİ HABERLER