Asayiş
  • 16.9.2021 12:14

Tostçu Mahmut'un cenazesi memleketi Adana'ya gönderildi

Niğde`de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni `Tostçu Mahmut` olarak bilinen Anıl Kurt`un cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Adana`ya gönderildi.Ulukışla ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve `Tostçu Mahmut` olarak bilinen sosyal medya fenomeni Anıl Kurt`un Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde otopsi işlemleri tamamlandı.

Kurt`un cenazesini babası Mahmut ve kardeşi İbrahim teslim aldı. Ayakta durmakta zorlanan Baba Mahmut Kurt, "Tüm insanlar hakkını helal etsin oğluma” dedi.

Adana`da küçük tablasında yaptığı ütü tost ile sosyal medyada fenomen haline gelen Tostçu Mahmut`da vatandaşlar `ütü tost` yiyebilmek için dakikalarca sırada bekliyordu.

Sosyal medya üzerinden `ütü tost` videosuyla yüz binlerce tık alan Tostçu Mahmut`un sahibi Anıl Kurt babasından aldığı tostçuluk mesleğini 11 yıldır icra ediyordu. Tostçu Mahmut Özellikle sabah ve öğle saatlerinde öğrencilerin yanı sıra çevre esnafının ve Adanalı vatandaşların yoğun bir talebi ile karşı karşıya kalıyor.




 

Güncellenme Tarihi : 16.9.2021 12:16

İLGİLİ HABERLER