Trabzonspor herkes sakat

••1 dk okuma
Trabzonspor herkes sakat

Hızlı Özet

“Esneme ve ödem var Marlon’un yokluğunda mecburi olarak Beşiktaş maçında sol bekte görev yapan ve sakatlanan Kamil Ahmet’in sol arka adalesinde problem var. Yapılan ilk kontrollere göre ciddi esneme ve ödem tespit edildi. Başarılı futbolcu en az 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.”






Trabzonspor sakata geldi



Pandemi sürecinde yaşanılan sakatlıklar nedeniyle belki de şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor, bu sorunu hala çözebilmiş değil. Sağlık heyetini değiştiren ve ancak kondisyoner Gökhan Kandemir ve performans ekibiyle yola devam eden Bordo-Mavililer’de, sezon başlamadan tam 6 futbolcu sakatlanmıştı.



Yeni transfer Trondsen’in çapraz bağları koptu, bir diğer yeni transfer Marlon adalesinden problem yaşadı. Pereira da hazırlık maçında oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yusuf Sarı, Hosseini ve Salih Kavrazlı da benzer sıkıntıları çekerken, son kötü haber Kamil Ahmet Çörekçi’den geldi.



Esneme ve ödem var



Marlon’un yokluğunda mecburi olarak Beşiktaş maçında sol bekte görev yapan ve sakatlanan Kamil Ahmet’in sol arka adalesinde problem var. Yapılan ilk kontrollere göre ciddi esneme ve ödem tespit edildi. Başarılı futbolcu en az 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.



 




Bu haber 538 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR