Tuğba Özay Başrol oynadığı filme izlemeye bile gitmemiş

••1 dk okuma
Tuğba Özay Başrol oynadığı filme izlemeye bile gitmemiş

Hızlı Özet

“Bu arada Tuğba Özay, Adana’da çekilecek bir dizide ajan rolü oynayacak.”






Tuğba Özay kendi oynadığı filmi izlemeye gitmemiş



Tuğba Özay’ın başrolde olduğu, 28 oyuncunun rol aldığı 'Laz Kit' filmini 27 kişi izledi. Tuğba Özay, filmi kendisinin de izlemediğini söyledi.



 Tuğba Özay’ın başrollerini Sinan Bengier ve Çılgın Sedat ile paylaştığı ‘Laz Kit’, 27 Aralık’ta vizyona girdi. Ancak filmi sadece 27 kişi izledi ve 454 TL hasılat yaptı.



 Tuğba Özay, "Aslında çok büyük haksızlığa uğradık. Bu filmi 2012’de çekmiştik. Sonra yapımcılar anlaşamadı. 3 yılda bitti. Yönetmen de dahil kadrodan 5 kişi hayatını kaybetti. Ardından gala bile yapılmadan, hiç duyurulmadan gösterime girdi” dedi.



 Özay, kendi filmine gitmediğini sözlerine ekledi.



 Bu arada Tuğba Özay, Adana’da çekilecek bir dizide ajan rolü oynayacak.



 




Bu haber 723 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!
Gündem

Cemil Tugay’dan flaş telefon hamlesi!

30 Eylül'de Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması bekleniyor. Tarih belli olurken, cep telefonunu kapatan Cemil Tugay’ın danışmanlarına verdiği talimat ise dikkat çekti.

Habervitrini13359 Görüntüleme
Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi
Gündem

Fatma Betül Sayan Kaya'yı hedef alan AK Parti milletvekili özür diledi

Ülkemizin son günlerde içinde bulunduğu birtakım olaylar konusunda duyduğum kaygıları ifade etmeye çalışırken; kullandığım bazı ifadelerin maksadını aştığını ,çarpıtıldığını ve partimizin kurumsal kimliğini, dava arkadaşlarımızı ve yıllardır büyük bir fedakârlıkla hizmet eden teşkilat mensuplarımızı zan altında bırakan bir görüntü oluşturduğunu müşahade ediyorum.

Habervitrini13504 Görüntüleme
Adana'nın beşik gibi sallanıyor
Gündem

Adana'nın beşik gibi sallanıyor

Adana'nın Saimbeyli ilçesi 4.8 ve 4.9 büyüklüğündeki depremlerin ardından bir kez daha sallandı. İlçede 4.4 büyüklüğünde üçüncü bir deprem meydana geldi.

Habervitrini12420 Görüntüleme
NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı
Gündem

NASA Türkiye için düğmeye bastı! Kritik ajanda açıklandı

Türkiye, uzay ve havacılık dünyasının en büyük buluşmalarından birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. NASA, 5-9 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 77. Uluslararası Astronotik Kongresi için programını açıklarken, Artemis'ten Mars'ta yapay zekaya, Ay araştırmalarından uzayda üretime kadar kritik başlıkların Türkiye'de masaya yatırılacağı duyuruldu.

Habervitrini13819 Görüntüleme