Yaşam
  • 2.12.2019 21:01

Tuğçe Kazaz İmamoğluna fena çaktı!.. Yasin ile milleti kandırmasın

Tuğçe Kazaz'dan Ekrem İmamoğlu'nun şarap masasıyla ilgili bomba açıklama

Tuğçe Kazaz, göreve geldiği günden bu yana skandallarla gündemi meşgul eden Ekrem İmamoğlu'nun yemek yediği şaraplı masa için bomba ifadeler kullandı. Kazaz, "Mesele içmesi değil. Bu onunla Allah arasında. Mesele Yasin okumasının şarap aşkı kadar gerçek olmaması. Yani şarapla kendini, Yasin'le ise milleti kandırması." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li vekillerle birlikte Ümraniye'de bir lüks restoranda akşam yemeği yedi. İçkili yemek masasının görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük bir tepkiye neden olurken konuyla ilgili en dikkat çeken paylaşımlardan birine Tuğçe Kazaz imza attı.

Twitter hesabından açıklama yapan Kazaz, İmamoğlu ile ilgili zehir zemberek ifadeler kullandı.

İşte Tuğçe Kazaz'ın o açıklamaları:

1 Hep dersiniz ya; "Dini siyasete alet ediyorlar!" Erdoğan inandığı için konuşuyor; camiden de kaçmıyor, namazı da bırakmıyor, şaraba da bakmıyor. Sırf oy için Yasın okuyarak dini kullanan simsar İmamoğlu ise yola şarapla devam ediyor. Şimdi dini siyasete kim alet ediyor?

2 Mesele içmesi değil. Bu onunla Allah arasında. Mesele Yasin okumasının şarap aşkı kadar gerçek olmaması. Yani şarapla kendini, Yasin'le ise milleti kandırması.


 

Güncellenme Tarihi : 2.12.2019 21:07

İLGİLİ HABERLER