Gündem
  • 30.11.2021 15:22

Tuğrul Türkeş Bahçeli ve MHP'ye saldıranlara sert çıktı

Tuğrul Türkeş'ten MHP ve Bahçeli'ye saldıranlara tepki

Başbuğ Alparslan Türkeş'in oğlu ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Ankara'da babasının anma etkinliğinde yaşanan olaylar sonrası MHP ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dam açıklama yapan Tuğrul Türkeş, "Her zaman ifade ettiğim gibi babamın partisi; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve onun muhterem Genel Başkanı Sayın Bahçeli’ye yönelik saldırılar ancak Türkiye düşmanlarını sevindirir" dedi.

Türkeş açıklamasında, "Herkesin kırk kere düşünüp bir kere konuşmasını tavsiye ederim" ifadelerini kullandı.

AİLE BAHÇEYİ SUÇLAMIŞTI

Türkeş anmasına ilişkin açıklama yapan Alparslan Türkeş'in ailesi ise, Devlet Bahçeli'yi suçlamıştı. Söz konusu anma programını düzenleyen Alparslan Türkeş Vakfı'nın kurucusu ve Alparslan Türkeş'in eşi Seval Türkeş,yaptığı açıklamada "Bu saldırı iç çatışma çıkarmayı amaçlayan bir provokasyon gibi. MHP'nin direkt sorumluluğunu görüyorum. Eğer sorumluluğu yoksa, Sayın Bahçeli'nin Ankara İl Başkanı'nı görevden alması gerekiyordu. Türkeş, bugün yattığı yerden kalksa bu saldırganlar kaçacak delik arar. Böyle bir tablo hem utanç verici, hem de çok üzücü" demişti.

"Sayın Bahçeli, Türkeş'in ölümünden itibaren şahsıma ve evimize savaş açtı" diyen Türkeş, "Benim kendisine bir saygısızlığım olmadı ama o beni sürekli engelledi. Yıllardır bu baskının altındayız. MHP radikal bir değişime gitmediği sürece memleket huzur bulamaz" ifadelerini kullanmıştı.

Güncellenme Tarihi : 30.11.2021 15:38

İLGİLİ HABERLER