Yaşam
  • 5.9.2021 00:05

Tülin Şahin'e zorlama hapis talebi

Manken Tülin Şahin’in çocuğunun babası Portekizli iş adamı Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha, çocuğunun kendisine göstermediğini iddia ettiği Şahin hakkında 6 aya kadar zorlama hapsi istemiyle dava açtı.

Tülin Şahin'e şok... Kızının babası Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha 6  aya kadar zorlama hapis talebiyle dava açtı! - Son Dakika Magazin Haberleri

Manken Tülin Şahin'in çocuğunun babası Portekizli iş adamı Pedro Maria Prego do Carmo De Noronha, Beykoz İcra Mahkemesi'ne dilekçe sunarak dava açtı. Dilekçede, Şahin'in çocuğunu göstermemekle tehdit ettiği ve iş adamı Noronha evden ayrıldıktan sonra çocuğunu göstermediği anlatıldı.

Son Dakika Magazin Haberleri: Tülin Şahin ile çocuğunun babası olan Pedro  de Noronha arasında sular durulmuyor! 1.5 yaşındaki kızımıza şiddet  uyguladı… - Son Dakika Magazin Haberleri

Beykoz 1. Aile Mahkemesi'ndeki davada çocuğun, babanın talep ettiği bir tarihte 4 gün4 saat görmesine dair karar çıktığının belirtildiği dilekçede, Şahin'in velayet haklarını kötüye kullanmakta olduğu ve çocuğunu babası ile görüştürmediği vurgulandı.

Pedro de Noronha, Tülin Şahin'e hapis talebiyle dava açtı Gerekçesi çocuğunu  görememek - Son Dakika Magazin

6 aya kadar zorlama hapsine çarptırılması istendi

Manken Şahin'in mahkeme tarafından verilen kararlara uymadığının anlatıldığı dilekçede, basına gerçeğe aykırı bilgiler sızdırdığı ve babasının çocuğunu kaçıracağı ile Türkiye'ye hakaret ettiğine dair sözler söylediği kaydedildi. Dilekçede, Şahin'in mahkeme kararını ihlal ederek, velayet hakkını kötü kullandığı iddiasıyla İcra İflas Kanunu'nun çocuk teslimi emrine muhalefet maddesi gereğince 6 aya kadar tazyik hapsiyle cezalandırılması talep edildi.

Güncellenme Tarihi : 5.9.2021 02:09

İLGİLİ HABERLER