Medya
  • 26.5.2022 18:27

Türkiye'nin konuştuğu Muhammet Burhan cinayetinde kilit isim itiraf etti

Muhammet Burhan cinayetinde son dakika: Kilit isim Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti: Sustum ama artık dayanamadım

Son dakika haberleri: ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Muhammet Burhan cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Soruşturma sürecinde şüpheli kategorisinde bile yer almayan kilit isim Selami Şen'in olay günü olay yerinde bulunduğu ortaya çıktı. "Sustum ama artık dayanamadım" diyen görgü tanığı Mesut Kaya cinayet ile ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte Muhammet Burhan cinayetinde son dakika haberinin detayları...

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen, Türkiye'nin konuştuğu Muhammet Burhan cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Muhammet Burhan cinayetinde son dakika: Kilit isim Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti: Sustum ama artık dayanamadım

Türkiye'yi derinden sarsan Muhammet Burhan cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

"SUSTUM AMA ARTIK DAYANAMADIM"

Muhammet Burhan cinayetinde son dakika: Kilit isim Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti: Sustum ama artık dayanamadım

SELAMİ O GÜN ORADAYDI

Bugün Müge Anlı canlı yayınına kilit bir isim katıldı.Minibüs şoförü olan görgü tanığı Mesut Kaya, "Silah sesi duydum aracı da cinayetin işlendiği yöne doğru dururken gördüm.

STÜDYODAKİLER DUYDUKLARINA İNANAMADI

Amasya Aksalur köyünde 16 Ağustos 2021 tarihinde öldürülen 27 yaşındaki iki çocuk babası Muhammet Burhan cinayetinde flaş bir gelişme daha yaşandı.

Burhan cinayetinde kilit isim olan maktülün eşi Fatma Burhan'ın iddiaları stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi. Müge Anlı ve stüdyodakiler duyduklarına inanamadı.

STÜDYODAKİLER BUZ KESTİ!

Muhammet Burhan cinayetinin kiliti isimlerinden Fatma Burhan, cinayet sonrası Selami Şen ile aynı evde yaşadığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında itiraf etti.

MÜGE ANLI'YI ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Müge Anlı, Muhammet'in ölümü en çok sizin işinize yaramış demesi üzerine Fatma Burhan bu sözün üzerine hiçbir şey diyemedi.Fatma Burhan'ın iddiaları karşısında daha fazla dayanamayan Müge Anlı, "Sen gemiyi iyice azıya almışsın kızım" dedi.Müge Anlı ile Tatlı Sert programında katılan Muhammet Burhan'ın akrabaları ve arkadaşları kendilerinin haklı olduğunu ve Fatma Burhan'ın haksız olduğunu yalan söylediğini ifade ettiler.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 28.5.2022 00:12

İLGİLİ HABERLER