Gündem
  • 27.1.2021 11:13

Uğruna cinsiyet değiştirip erkek olduğu karısını boşadı

Geçtiğimiz yılın aralık ayında cinsiyet değiştirerek erkek olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, şimdi de iki yıllık eşine boşanma davası açtı.

AÇIKLAMASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU
Rol aldığı Juno adlı filmle adını geniş kitlelere duyuran Ellen Page, 2020 yılının aralık ayında cinsiyet edğişirip erkek olduğunu ve bundan böyle Elliot Page adını aldığını açıklayarak tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmişti.

İKİ YILLIK EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇTI
Şu sıralar The Umbrella Academy adlı yapımda rol alan ve cinsiyet değişikliğinden sonra da diziye decam edeceği açıklanan 33 yaşındaki Elliot Page, 2018 yılında romantik bir törenle evlendiği 26 yaşındaki eşi Emma Portner'a boşanma davası açtı.

DAVA DOSYASI MANHATTAN'DA
TMZ sitesinin haberine göre Elliot Page ve Emma Portner, üç yıldır birlikteydi. Bunun iki yılını da evli olarak geçiren çift, şimdi boşanmaya hazırlanıyor.

KARARI YANKI UYANDIRDI
Juno ve X-Men: Geçmiş Günler Gelecek gibi filmlerle sinema dünyasının en prestijli ödülleri olarak görülen Oscar'a aday gösterilen Kanadalı oyuncu Ellen Page, 2020 yılının aralık ayında cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. 33 yaşındaki Page, yeni isminin ise Elliot Page olduğu duyurdu. Elliot Page, haberi Twitter hesabından yayınladığı bir mesajla açıkladı.

HÜRRİYET GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 27.1.2021 11:15

İLGİLİ HABERLER