Gündem
  • 6.3.2015 23:40

Uğur Dündar Abdüllatif Şener'i CHP'ye pazarladı

Uğur Dündar, canlı yayında ağırladığı Abdüllatif Şener için "CHP'den aday olsun" teklifini seyircilere sordu. Seyircilerin alkışla karşılık verdiği teklife diğer konuk CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Yalova mı? Bilelim yani" diyerek kinayeli bir şekilde araya girdi.

Uğur Dündar Şener i alkışlarla CHP ye pazarladı
 

Esed ile neden görüştüğünü açıkladı

Türkiye'nin PKK'ya silah bıraktıracak güçte olmadığını ileri süren Şener "Ülkeme duyduğum sevgi nedeniyle ülkemizin temel sorunlarından biri olan dış pılitika sorunuyla yakından ilgilenmek maksadı ile Şam'a gitmeyi Esad ile görüşmeyi ve olaylar hakkında medaynın bahsetmediği boyutları görünmesini sağlamak gerektiğini düşündüm. Bu maksadla gitmeyi planlıyordum ama bir türlü gidemiyordum. En son sayın Perinçek bana dedilerki Şam'dan randevü talebimiz var buna sizin isminizi de yazdık randevü talebi karşılanırsa gelirmisiniz dediler ben de evet gelirim dedim" ifadelerini kullandı.

 

 
"Yalova mı? Bilelim yani"

Uğur Dündar'ın Şener'e Vatan Partisi'yle birlikte Esad'ı ziyaret etmesi üzerine buradan adaylık düşüncesi olup olmadığını sorduğu Şener AK Parti'den ayrıldığım günden bu yana hiçbir partiye üye olmadım, hiçbir partinin kimliğine bürünmedim" cevabını verdi.

Abdüllatif Şener'in cevabının ardından seyirciye dönen Uğur Dündar "Abdüllatif Şener CHP'den aday gösterilirse destekler misiniz?" diye sordu. Seyircilerin alkış ve ıslıklarla cevap vermesi üzerine programın diğer konuğu CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Yalova mı? Bilelim yani" diyerek kinayeli bir şekilde araya girdi.

"Benim kişisel görüşüm de sizlerle aynı"

İzleyicilerin tepkisini yorumlayan Dündar "Demokrasi eşittir milli irade. Milli irade burada. Milli irade teveccüh gösteriyor. Benim kişisel görüşüm de sizlerle aynı. Sayın şener büyük bir değer" ifadelerini kullandı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:44

İLGİLİ HABERLER