Medya
  • 21.11.2019 07:28

Uğur Dündar sırtını FETÖ ve PKK destekçisi kankasına dayadı

Provokatif yayınlarıyla ön plana çıkma çabasında olan CHP’nin kanalı Halk TV'den nisan ayında kavgalı bir şekilde istifa eden Uğur Dündar'ın yeni adresini açıkladı. sosyal medya hesabından açıklama yapan Dündar, FETÖ ve PKK destekçisi Merdan Yanardağ’ın sahibi olduğu karanlık televizyon TELE 1 TV'de programa başlayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz nisan ayında Halk TV ile yollarını ayıran Uğur Dündar soluğu FETÖ ve PKK destekçisi Merdan Yanardağ’ın sahibi olduğu karanlık televizyon TELE 1 TV'de aldı.

"Benim yerime haber yayanlara inanmayın"

Çeşitli kanallarla anlaştığı yönünde iddiaları sosyal medya hesabından yalanlayan Dündar, "Sevgili Merdan Yanardağ'ın nazik daveti uzerine, yükselen haber kanalı Tele 1'de DEMOKRASİ ARENASI'na çok yakında başlıyorum. Değerli takipçilerime saygıyla duyuruyorum. (Not: Benim yerime Uğur Dündar şu TV ile anlaştı diye haber (!) yayan sahtekârlara inanmayın!..)" ifadelerini kullandı.

Köhneleşmiş zihniyetin temsilcisi PKK ve FETÖ destekçisi Merdan Yanardağ hükümet muhalifi kanalaı TELE 1 provokatif yayınlarıyla biliniyor.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 21.11.2019 08:30

İLGİLİ HABERLER