Medya
  • 22.6.2021 01:20

Uğur Dündar'la Yılmaz Özdil birbirine girdi!.. Yazıklar olsun sana

Gazeteci Uğur Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin gazeteci Yılmaz Özdil olduğunu ifade ederek, “Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" dedi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" dedi.

Resim

 

Özdil, paylaşımında "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Uğur Dündar, Tele 1 canlı yayınında Özdil'e tepki gösterdi. İki ismin tartışması, Artı 1'in kuruluşuna ilişkin Özdil'in iması nedeniyle çıktı.

Resim

Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu ifade ederek, "Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" dedi.

Uğur Dündar: Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin, sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin, ayıp değil mi utan be utan! Yazıklar olsun sana, yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım

Güncellenme Tarihi : 22.6.2021 01:25

İLGİLİ HABERLER