Spor
  • 6.4.2021 09:56

Uğurcan Çakır'ın yeni takımı...

Süper Lig'de ilk 3'e girme mücadelesi veren Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına da devam ediyor. Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili takımda Uğurcan Çakır'ın astronomik bir fiyata satılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başta Liverpool olmak üzere Avrupa'nın dev takımlarının radarında olan milli kaleci için Lille de devrede. Milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Fransız ekibi, kalecisi Mike Maignan'ı 20 milyon euro'nun üzerinde bir fiyata satarak Uğurcan'ı almak istiyor.

Abdullah Avcı yönetiminde başarılı bir grafik çizen ve ligi ilk 3'te bitirme şansını sürdüren Trabzonspor, yeni sezonda çok daha güçlü bir takım kurmayı planlıyor. Bordo-mavili yönetim, yeni sezonun transfer bütçesini Uğurcan Çakır'ı satarak çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Çakır'ın son talibi ise Lille. Milli kaleci Fransız ekibine giderse Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'le takım arkadaşı olacak.

Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Türk yıldızlar kervanına bir oyuncuyu daha katmayı planlıyor.

Fransa League 1'de lider durumda olan Lille, file bekçisi Mike Maignan'ı beklediği gibi 20 milyon euro'nun üzerinde bir rakama satabilirse, Türk Milli Takımı'nda birinci kaleci olan Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ı transfer etmek için harekete geçecek. Fransız basını, 25 yaşındaki Maignan'ın peşinde Milan, Dortmund ve Tottenham'ın olduğunu duyurdu.

TRABZONSPOR'UN RAKİBİ KAYSERİSPOR!

Trabzonspor, lider Beşiktaş ve takipçisi Galatasaray'ın aldığı yenilgilerle ilk 3 sıra için yeniden ümitlendi. Bugün Kayseri karşısında alacağı galibiyetle maç fazlasıyla G.Saray ile puan farkını 2, Beşiktaş ile de 5'e indirme şansını yakalayacak Fırtına, bu fırsatı kaçırmamaya kararlı.

Güncellenme Tarihi : 6.4.2021 10:00

İLGİLİ HABERLER