Medya
  • 21.1.2021 14:02

Ümitcan Uygun'un ailesinden Müge Anlı'ya ölüm tehdidi!

Uygun ailesinden Müge Anlı'ya ölüm tehdidi!

Aleyna Çakır cinayetinin bir numaralı şüphelisi Ümitcan Uygun’un ağabeyi Erol Uygun, sosyal medyadan tehditler savurdu: Aleyna’nın ölümünü herkese yaşatacağım. Müge Anlı bunu sen de tadacaksın...

Fatma GÖKSU

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen davanın bir numaralı şüphelisi durumundaki Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun sosyal medyadan tehdit savurdu. 11 Ocak'ta uyuşturucu kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek suçundan gözaltına alınan Ümitcan Uygun geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun sosyal medya hesabından tehditler savurdu. Aleyna'nın öldürülmesine de çirkin göndermelerde bulunan Uygun Müge Anlı'yı tehdit etti.

ALÇAK TEHDİT, ÇİRKİN SÖZLER!

atv ekranlarında "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının başarılı sunucusu Müge Anlı'yı özellikle ismen zikreden Erol Uygun, "Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım. Müge Anlı bunu sen de tadacaksın! Kardeşime kim yanlış yaptıysa hepsi bedelini hayatlarıyla ödeyecek. Yazan baba yürekliler var, hepinizi keserim.

Güncellenme Tarihi : 21.1.2021 14:05

İLGİLİ HABERLER